Rohkema info nägemiseks:

CREATIVESTATE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 807; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta CREATIVESTATE OÜ kohta arvamuslugu!"

CREATIVESTATE OÜ hetkeolukord

Juba 807 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Creativestate OÜ on 2020. aastal loodud kinnisvaraarendusettevõte, mis 2022. aastal tegeles paralleelselt kahe kinnisvaraobjekti arendus lõpuleviimisega – 7-korteriga maja rekonstrueerimine viidi lõpuni aadressil Kalevi tn 24a, Põhja-Tallinnas ja läbi tütarettevõtte K79 Creativestate OÜ 10-korteriga hilisjuugendlik hoone rekonstrueeriti aadressil Kopli tn 79, Põhja-Tallinn.

Lisaks tegelesime 2022. aastal meie portfelli kuuluvate arendusprojektide projekteerimistöödega.

Läbi tütarettevõtte H6A OÜ Heina tn 6a butiikmaja arendus populaarse Telliskivi kvartali kõrval

Põhja-Tallinnas ning läbi tütarettevõtte J26 Creativestate OÜ Juurdeveo 26 üürimaja arendusprojekt.

Sealjuures omandasime 2022. aastal läbi tütarettevõtte Keila Creativestate OÜ suure detailplaneeringuga arendusala Keila linna piiril ning läbi tütarettevõtte Peetri Creativestate OÜ detailplaneeringuta arendusala Peetri alevikus, Rae vallas.

2023. aastal plaanime alustada meie Heina tn 6a projekti ehitusega ning viia lõpuni Keila arendusala projekteerimistööd ning saada ehitusluba sealse infrastruktuuri väljaehituseks.

Aruandeaastal otseseid kulutusi arengu- ja uurimistegevuseks ei tehtud ning neid ei planeerita ka tuleval majandusaastal.

Aastaaruande koostamise perioodil ei ole juhtatuse liikmete hinnangul toimunud sündmuseid, millistel oleks oluline mõju ettevõtte finantsseisundile ja majandustulemustele ning millised olulisuse printsiibi kohaselt kuuluksid avalikustamisele käesolevas aruandes.

CREATIVESTATE OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.