Rohkema info nägemiseks:

KODUKENE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume koolitusi ning konsultatsioone, et ettevõtteid muudatustele vastupidavamaks muuta ning parandada meeskondade ülest ja sisest koostööd ja motivatsiooni.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kas soovite oma ettevõtte edule uut taset tuua? Otsite tõhusaid vahendeid ettevõtte organisatsiooni juhtimise täiustamiseks? Tutvustame teile Kodukest - teie usaldusväärset partnerit ettevõtete organisatsiooni juhtimise koolituste ja konsultatsioonide, organisatsioonis muutuste koolituste ning meeskonna coaching'u valdkonnas.

Kodukene pakub tipptasemel koolitusi ettevõtete organisatsioonidele, et aidata neil saavutada paremaid tulemusi ja pikaajalist edu. Meie koolitused on kohandatud vastavalt teie ettevõtte erivajadustele, tagades seeläbi praktilise ja jätkusuutliku mõju juhtimispraktikatele.

Kodukese ekspertide meeskond pakub professionaalset nõustamist, aidates teil välja töötada ja rakendada strateegiaid, mis toetavad teie ettevõtte eesmärke. Oleme siin, et tagada, et teie ettevõte saavutaks oma täieliku potentsiaali ja saaks konkurentsieelise dünaamilisel turul.

Muutused on ettevõtte kasvu ja arengu loomulik osa. Kodukese koolitused aitavad teie meeskonnal neid muutusi tõhusalt juhtida, tagades, et kogu organisatsioon oleks valmis uuteks väljakutseteks ja võimalusteks.

Meeskonna areng on oluline edu võti. Kodukene pakub meeskonna coaching'u teenuseid, mis aitavad tugevdada meeskonnatööd, suurendada tootlikkust ja luua inspireerivat töökeskkonda. Meie kogenud treenerid toetavad teie meeskonda, aidates neil avastada oma potentsiaali ja saavutada ühised eesmärgid.

Kodukene on pühendunud teie ettevõtte edu toetamisele. Võtke meiega ühendust, et arutada teie konkreetseid vajadusi ja väljakutseid. Koos leiame parima lahenduse, mis aitab teil saavutada soovitud tulemusi ja kujundada tulevikku, kus teie ettevõte särab.

Oleme siin, et olla teie usaldusväärne partner ettevõtte juhtimise ja arengu teekonnal. Valige Kodukene - tee juhtimises edule!

Kontakt:

KODUKENE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Anna

Nende asjatundlikkus on tõeliselt märgatav ja teenus on kohandatud meie vajadustele.

- Martin

Nad loovad turvalise keskkonna ja aitavad meil üheskoos saavutada eesmärke.

- Priit

Kodukene on andnud meile vajalikke tööriistu organisatsiooniliseks arenguks. Olen tulemustega väga rahul.

Kas meeskonnana on vaja loomingut?

Meeskonna üritused ja mängud on olnud meile tuttavad juba pikka aega. Küll oleme me koos pudelikastide otsa roninud, küll puzzlesid lahendanud, küll koos orienteerunud.  Tänapäeval on aina enam ettevõtetes rõhk koosloomisel - kuidas luua tervikut üksteise ideedele toetudes, mitte neid maha tehes. Kuidas kuulata meeskonnakaaslase sisendit avatult, ilma oma plaani raiumata. Kuidas olla hetkes ja mitte püüdes oma ammu väljamõeldud kaarte õiges järjekorras mängides. Sest koostööst sünnivad parimad lahendused.  Siinkohal tulevad appi lihtsad ja lõbusad improharjutused. Improvisatsiooniline teater

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas luua muudatustele vastupidav ettevõte?

Tänapäeval pole enam kellelegi üllatuseks, et maailm muutub väga kiiresti. Muutub turusituatsioon, muutub keskkond, muutuvad nõuded. Kuidas luua ettevõte, mis n
ssb.ee
Tänapäeval pole enam kellelegi üllatuseks, et maailm muutub väga kiiresti. Muutub turusituatsioon, muutub keskkond, muutuvad nõuded. Kuidas luua ettevõte, mis nendele nõuetele vastu peab ja samas ei kaota oma innovatsiooni?  Ettevõtte muudatused seostuvad enamikele inimestele valusa ja ebameeldivana. See seondub ebamugavustega, sest igapäevane rutiin on pea peale pööratud. Samas mõistavad edukad ettevõtted, et muudatusi tuleb teha. Tarkvara arenduse maailmas on levinud Jez Humble ütlemine "Kui miski teeb haiget, tee seda rohkem". See on küll öeldud tarvkara reliisimise kontekstis, kuid siiski

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.