Rohkema info nägemiseks:

PUHAS TEENUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Kõrgkvaliteetsed koristusteenused, mis hõlmavad eramajade koristust, korteriühistute hooldust ning üldist hoonete üldpuhastust.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus puhtus ja rahu kohtuvad – kohta, kus iga teie kodu nurk hiilgab ja iga ruum hingab puhtust. PUHAS TEENUS OÜ juures me ei tee lihtsalt koristust; me taaselustame teie eluruumid, tagades, et iga teie eramu sopike peegeldab ainult suurepärasust.

Meie teekond algas lihtsa, kuid võimsa missiooniga: spetsialiseeruda eramute puhastamise kunstile, pakkudes põhjalikke koristusteenuseid, mis mitte ainult ei vasta, vaid ületavad hügieeni kõrgeimaid standardeid. Mõistame, et teie kodu on teie pühakoda, ja meie pühendunud meeskond töötab väsimatult selle nimel, et see püsiks särava pelgupaigana teile ja teie lähedastele.

Detailidele terava pilgu ja täiuslikkuse kirgliku armastusega oleme laiendanud oma oskusi korteriühistute hooldamisele, tagades, et ühiskasutatavad eluruumid on sama laitmatud kui teie isiklikud elupaigad. Meie teenused on kohandatud, et tuua iga tuppa elu, jättes püsiva mulje värskusest ja puhtusest.

Meie loosung, "Säravad Ruumid, Rõõmsad Näod!", on rohkem kui lihtsalt kõlav fraas. See on lubadus, mille anname igale oma kliendile. Me usume, et puhas keskkond on rõõmu ja heaolu alus, ja meie pühendumus sellele veendumusele on järjekindel.

Kasvades ja üha rohkemate kodude ning kogukondade teenindamisel kutsume teid kogema meie koristusteenuste transformeerivat jõudu. Olgu selleks eramute peensusteni viimistletud koristamine või korteriühistute hoolikas hooldus, oleme siin, et tagada iga ruum, mida puudutame, muutub puhtuse oaasiks.

Liituge meie teekonnaga puhtamasse, õnnelikumasse maailma. Valige PUHAS TEENUS OÜ koduks, mis ei näe välja ainult puhas, vaid tundub sügavalt puhas.

Uuri lisaks!

PUHAS TEENUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Saara K.

Suurepärane teenindus ja tõhus koristustöö. Puhas Teenus on usaldusväärne valik!

- Maria L.

Kiire ja professionaalne teenus. Eramute koristamine oli tehtud täpselt ja hoolikalt!

- Sirlin E.

"Olen äärmiselt rahul nende korteriühistute koristusteenusega. Väga professionaalne ja sõbralik meeskond!

5 põhjust, miks regulaarne koristamine pikendab teie kodu eluiga

Regulaarse koristamise tähtsuse mõistmine on oluline koduomanikele ja kinnisvarahalduritele, kes soovivad säilitada oma vara väärtust ja pikendada selle eluiga. Siin on viis veenvat põhjust, miks järjepidev koristusrutiin on kodu pikaealisuse jaoks hädavajalik. 1. Hoiab ära mustuse ja katu kogunemise Regulaarne koristamine aitab ära hoida mustuse ja katu kogunemist, mis võib põhjustada liigset kulumist ja rebimist kodupindadel. Aja jooksul võib see materjalide kvaliteeti halvendada, põhjustades kulukaid parandusi või asendusi. Oma kodu puhtana hoides kaitsete erinevaid pindu ja materjale

Dropdown

kõik artiklid

Lõplik kontrollnimekiri korteriühistu koristamiseks

Puhtus ühiskasutatavates eluruumides ei ole ainult esteetiline küsimus; see on seotud elanike tervise, ohutuse ja mugavusega. Hästi hoitud keskkond soodustab üh
ssb.ee
Puhtus ühiskasutatavates eluruumides ei ole ainult esteetiline küsimus; see on seotud elanike tervise, ohutuse ja mugavusega. Hästi hoitud keskkond soodustab ühtekuuluvustunnet ja uhkust elanike seas ning aitab ära hoida haiguste levikut. Korteriühistud mängivad olulist rolli tagamaks, et korterelamute üldkasutatavad alad oleksid puhtad ja hästi hooldatud. Nad vastutavad puhastusstandardite ja -graafikute kehtestamise eest, mis vastavad nende elanike vajadustele. Eelnev ettevalmistus koristamiseks Enne koristamist on oluline hinnata hoone konkreetseid vajadusi. See hõlmab suure liiklusega

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.