Rohkema info nägemiseks:

5.0ROBOTICS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 448; jälgijaid - 2. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta 5.0ROBOTICS OÜ kohta arvamuslugu!"

5.0ROBOTICS OÜ hetkeolukord

Juba 448 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,2 punktiga ja kommenteeritud 2 korda.

Tegevusaruanne 2022

5.0Robotics OÜ asutati 2020.a. lõpus eesmärgiga arendada, toota ja müüa tipptasemel tööstuslikke lõikeroboteid, mis vastavad digitaalajastule ja on uuele põlvkonnale lihtsalt käsitletavad.

2022.a. kasvasid ärimahud üle kahe korra, suurendati osakapitali ning kaasati pangalaen edasise kasvu toetamiseks.

5.0Robotics OÜ poolt toodetavad ja müüdavad CNC lõikepinkide mudelid on arendatud välja ettevõtte poolt ning ettevõte nimele on registreeritud kasulikumudeli disanlahendused Euroopas, USA-s, Ühendkungriigis ja Austraalias.

5.0Robotics OÜ keskendub tootmisele ja arendusele ning müüb oma tooteid rahvusvaheliste edasimüüjate kaudu. 2022. aastal müüdi edasimüüjate kaudu tooteid maailma kolmel kontinendil ning osaleti mitmetel rahvusvahelistel messidel.

2023. aastal plaanib 5.0Robotics OÜ kasvatada oma tootmis- ja müügimahtu jatkuvalt mitmekordselt, laiendada edasimüüjate võrku ning suurendada oma meeskonda. Kiire kasvu finantseerimiseks on plaan kaasata täiendavat kapitali ning suurendada olemasoleva laenu mahtu.

5.0ROBOTICS OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.