Rohkema info nägemiseks:

PUIDUEKSPERDID PÄRNU OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 520; jälgijaid - 2. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta PUIDUEKSPERDID PÄRNU OÜ kohta arvamuslugu!"

PUIDUEKSPERDID PÄRNU OÜ hetkeolukord

Juba 520 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Puidueksperdid Pärnu OÜ on 2021. aasta oktoobris asutatud Eesti kapitalil põhinev puidu ja puittoodete jae- ja projektimüügiga tegelev ettevõte.

Opereerime puidu müügiladu Pärnus, Savi 42.

Müüdavad tootegrupid on saematerjal, tugevussorteeritud höövelprussid, liimpuittalad, voodrilauad, höövellauad, terrassilauad, põrandalauad, saunamaterjalid, OSB, vineer, kinnitusvahendid, värvid ja küttematerjalid.

Meie müüdavad kaubad on toodetud Eesti, Läti ja Soome juhtivate tootjate poolt, ostame otse tehasest.

Meie töötajad on pikajalise puidutootmise ja puidu müügi ning üldehituse kogemusega inimesed.

Ettevõttes töötas keskmiselt 3 täiskohaga töötajat.

Meie eesmärk on kasvada juhtivaks puitmaterjalide jae- ja projektmüügiga tegelevaks ettevõtteks Eestis, opereerides puidu ja puittoodete müügiladusid üle Eesti.

Teenindame nii eraisikuid kui ehitusettevõtteid, püsiklientidele pakume kliendihindasid ja suurtele ehitusprojektidele teeme projektipõhise hinnapakkumise.

2022. aastal oli ettevõtte müügitulu 1 877 367 EUR, ärikasum 110 266 EUR ja puhaskasum 92 703 EUR.

2023. aastaks planeerime müügitulu 2 000 000 EUR, ärikasumit 120 000 EUR ja puhaskasumit 100 000 EUR.

Järgneval aastal on plaanis soetada juurde lisaks renditõstukile teine laotõstuk ning kaubariiuleid ja laiendada tootevalikut, et toetada edasi müügikäibe kasvu.

PUIDUEKSPERDID PÄRNU OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.