Rohkema info nägemiseks:

KIIRLAMMUTUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie pakume erinevaid lammutustööd, sealhulgas käsitsilammutamist. Teenime Teid usaldusväärselt kõikides erinevates hoonetes ja projektides.
Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Toomas T.

Minu kogemus oli erakordselt positiivne. KIIRLAMMUTUS OÜ tegi suurepärase töö lammutustööde täitmisel ja mul on ainult head sõnad ettevõtte kohta.

- Anu A.

KIIRLAMMUTUS OÜ töötajad täitsid lammutustööd käsitsi väga professionaalselt, kiiresti ja täpsust. Olen väga rahul ja soovitan ettevõtet julgelt.

- Sander S.

KIIRLAMMUTUS OÜ erinevate hoonete lammutustööd olid äärmiselt kvaliteetsed ja kõik tööd tehti spontaanselt ja kiirelt.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kuidas optimeerida ehitusmaterjalide kasutust ja vähendada jäätmete hulka?

Ehitustööstus on üks suuremaid ressursitarbijaid maailmas ning sellega kaasneb oluline keskkonnamõju. Suur osa ehitusjäätmetest tekib ebapiisava materjalide planeerimise ja raiskamise tõttu. Kuid teadliku lähenemisega on võimalik oluliselt vähendada ehitusjäätmete hulka ja optimeerida ehitusmaterjalide kasutust. Selles artiklis uurime, kuidas rakendada jätkusuutlikke meetodeid ehitusprojektides, et minimeerida jäätmete tekkimist ja suurendada materjalide efektiivset kasutamist. Täpne ja põhjalik planeerimine: Ehitusmaterjalide optimaalseks kasutamiseks on esmatähtis põhjalik planeerimine.

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas tagada ohutus suurte ehitusprojektide käigus?

Suured ehitusprojektid on tihti keerulised ja nõuavad paljude osapoolte koostööd, et saavutada edukas tulemus. Üks olulisimaid aspekte, millele tuleb suurte ehi
ssb.ee
Suured ehitusprojektid on tihti keerulised ja nõuavad paljude osapoolte koostööd, et saavutada edukas tulemus. Üks olulisimaid aspekte, millele tuleb suurte ehitustööde käigus tähelepanu pöörata, on ohutus. Ohutu töökeskkond mitte ainult ei kaitse töötajaid ja kohalikke elanikke, vaid aitab ka vältida projekti hilinemisi ja kulukaid õnnetusjuhtumeid. Selles artiklis uurime, kuidas tagada ohutus suurte ehitusprojektide käigus ning milliseid meetmeid tuleks rakendada, et minimeerida riske ja tagada sujuv projekti kulgemine. Ehitusplaani põhjalik väljatöötamine: Ohutus peaks olema

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.