Rohkema info nägemiseks:

WIRE SALAD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2298; jälgijaid - 1. Arvustusi - 5; Artikleid 1+ "Kirjuta WIRE SALAD OÜ kohta arvamuslugu!"

WIRE SALAD OÜ hetkeolukord

Juba 2298 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Wire Salad OÜ (edaspidi: ettevõtja) on asutatud 23. novembril 2020. Ettevõtja peamine tegevusala on digitaalsete rakenduste loomine, monetiseerimine ja turundus.

2023. aastal jätkas ettevõtja edukate mobiili- ja veebirakenduste toodete arendamist ja turustamist tervise ja fitnessi kategoorias nagu näojooga, diivanijooga, seinapilates jt. 2024. aastal eeldatakse, et ettevõtja jätkab oma tulude kasvatamist turu keskmisest kõrgemal tasemel ning jätkab uuenduslike rakenduste loomist tervise ja treeningu kategoorias.

Ettevõtja äritegevus ei ole tsükliline või hooajaline.

2023. aastal töötas ettevõtja välja uue rakenduse nimega "Wall Pilates", mis võimaldab kasutajatel teha kodus füüsilisi harjutusi, kasutades seina toena. Selle investeeringu tulemuseks oli ettevõtja tulude kiire kasv. Rakendus sai esimeste kuude jooksul üle 30 000 aktiivse tellija, mis teeb sellest ettevõtja seni edukaima toote lansseerimise.

Keskkonnamõju vähendamiseks on ettevõtja töötajatel kaugtöövõimalused, vähendades oma süsiniku jalajälge, vältides õhusaastet kontorisse tulemisega. Lisaks võimaldavad meie rakendused kasutajatel kodus treenida, vähendades seeläbi nende süsiniku jalajälge ja keskkonnamõju.

Aruandeaasta jooksul ei ole toimunud või toimumas uurimis- ja arendustegevuse projekte ning nendega seotud väljaminekuid.

Raamatupidamise aastaaruande koostamise perioodil ei ole toimunud olulisi sündmusi, mis ei kajastu raamatupidamise aastaaruandes, kuid mis oluliselt mõjutavad või võivad mõjutada järgmiste majandusaastate tulemusi.

2023. aastal oli WireSalad OÜ keskmine täiskohale taandatud töötajate arv 2 (2022. aastal 3 töötajat). Juhatuse liikmete arv oli 1 (2022. aastal sama). 2023. aastal oli töötajate palgakulu koos sotsiaalmaksudega 150 tuhat eurot (2022. aastal 225 tuhat eurot). Juhatuse liikmed ei ole aruandeaastal saanud tasu juhatuse liikme kohustuste täitmise eest.

Peamised finantssuhtarvud: 2023 2022

Võlakordaja 1,06 1,24

Likviidsuskordaja 0,40 0,81

ROE -86% 229%

Suhtarvude arvutamisel kasutatud valemid:

Võlakordaja = kohustised / varad kokku

Likviidsuskordaja = käibevara / lühiajalised kohustused

ROE (%) = puhaskasum (kahjum) / omakapital kokku * 100

WIRE SALAD OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.