Rohkema info nägemiseks:

WENDRE BEDDING AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1240; jälgijaid - 4. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta WENDRE BEDDING AS kohta arvamuslugu!"

WENDRE BEDDING AS hetkeolukord

Juba 1240 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Wendre Bedding AS kuulub tekstiili- ja magamistoatoodete kontserni Trading House Scandinavia AB. Ettevõtte põhitegevusalaks on voodite ja madratsite tootmine ning turustamine. Wendre Bedding AS alustas aktiivset majandustegevust 1. juunil 2021.a. eraldudes samasse kontserni kuuluvast ettevõttest Wendre AS. Majandusaasta müügitulu oli 19,5 miljonit eurot. Eksport moodustas müügist 92%. Suurima osakaaluga olid tarned Skandinaaviasse.

2022. a kevadel tõusid oluliselt toorainete hinnad ning ka üldine inflatsiooni tase Eestis oli äärmiselt kõrge. See tingis vajaduse tõsta väljamüügihindu.

Paraku 2022. aasta on ettevõtte müügimahud oluliselt vähenenud.

Kuigi ettevõte oli põhimõtteliselt saavutanud seatud kasumilikkuse eesmärgid, siis oluliselt väiksem müügikäive ei võimaldanud senist püsikulu taset enam katta. Ettevõtte käivitas sügisest 2022 kulude vähendamise järg-järgulise protsessi, et need viia võimalikult vastavusse madalama tulutasemega. Samal ajal keskendus kontserni müügitiim uute klientide leidmisele.

2023.a aprillis langetati otsus ettevõtte kulude säästmise huvides taasliita Wendre AS-ga sama aasta jooksul ning jätkata tegevust juba Wendre

AS kooseisus.

Ettevõtte tootmisprotsess on keskkonnasõbralik ning olulist negatiivset keskkonamõju ei tekita. Samuti ei kaasne ettevõtte teguvusega olulisi sotsiaalseid mõjusid.

Wendre Bedding AS keskmine töötajate arv oli 171. Töötajate palkade ja lisatasude kogusumma koossotsiaalmaksudega oli 3,46 miljonit eurot.

Wendre Bedding AS nõukogu oli 3-liikmeline, millest 1 koht on täitmata. Töötasu nõukogu liikmetele ei makstud.

Juhatus oli 1-liikmeline ning juhatuse liikmele töötasu ei makstud.

2023. aasta peamiseks eesmärgiks on eelnevalt mainutud kulude vähendamisplaani lõpuleviimine ja ettevõtte taasliitmine Wendre AS-ga ning tulubaasi taastamine.

Finantsnäitajad

Näitaja 2022.a. 2021.a. Suhtarvu valem

Müügitulu (mln eur) 19,5 12,9

Müük väljapoole Eestit 92% 94%

Ärirentaablus -7,6% -14,2% Ärikasum / Müügitulu

Puhaskasum /

Puhasrentaablus -7,7% -14,2%

Müügitulu

Müügitulu / Keskmised

Varude käibekordaja 3,69 1,80 varu

Puhaskasum /

Omakapitali tootlus -96,5% -81,7%

Keskmine omakapital

Puhaskasum /

Koguvarade tootlus -16,2% -16,3%

Keskmised koguvarad

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.