Rohkema info nägemiseks:

VALU PROFF OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
VALU PROFF OÜ tegeleb kvaliteetsete betoonitöödega, pakkudes nii betoonivalamise kui ka betoonpindade viimistlemise teenuseid.
Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Laura G.

Mul oli hea meel kasutada seda ettevõtet oma betoonpõrandate viimistlemiseks. Nad andsid oma parima, et tagada pindade vastupidavus ja ilu ning ma ei saaks olla õnnelikum tulemuse üle!

- Marten H.

Olin ülimalt rahul selle ettevõtte poolt tehtud betoonitöödega. Nende täpsus ja kvaliteet olid lihtsalt suurepärased!

- Jaan K.

Sain selle ettevõttega koostööd tehes täpselt seda, mida soovisin - vastupidavad betoonitööd, mis näevad suurepärased välja. Soovitan kindlasti!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

VALU PROFF OÜ tegevusaruanne 2022

Valu Proff OÜ tegeleb põhiliselt erinevate betoonitöödega - valamine, lihvimine, vuukide lõikamine, vajalikud ettevalmistus ja järeltööd. Meeskonnas kaheksa täistööajaga liiget ning jätkasime investeerimist töövahenditesse ja vajalikesse seadmetesse. Suurimad koostöö partnerid olid Dorpat Ehitus OÜ. Ränilinna Ehituse OÜ, Osaühing PHV Ehitus, Aktsiaselts Tartu Ehitus. Koostöös nende ettevõtetega valasime põhiliselt uuselamurajoonides kortermajadele põrandaid. Materjali ostmiseks suurimad partnerid aastal 2022 Rudus AS ja Tevo Kaup AS.

Dropdown

kõik artiklid

Millised on innovaatilised betoonitööde tehnoloogiad, mida peate teadma: Valu Proff OÜ juhib ehitusvaldkonda

Ehitussektor on pidevas arengus, kuna otsitakse uusi ja innovaatilisi lahendusi, et muuta ehitusprojektid efektiivsemaks, keskkonnasäästlikumaks ja kestvamaks.
ssb.ee
Ehitussektor on pidevas arengus, kuna otsitakse uusi ja innovaatilisi lahendusi, et muuta ehitusprojektid efektiivsemaks, keskkonnasäästlikumaks ja kestvamaks. Üks valdkond, kus uuenduslikkus on võtmetähtsusega, on betoonitööd. Valu Proff OÜ on ettevõte, mis on juba pikka aega olnud betoonitööde alase innovatsiooni eestvedaja. Selles artiklis tutvustame teile põnevaid betoonitööde tehnoloogiat. 3D-betooniprintimine Valu Proff OÜ kasutab 3D-printimistehnoloogiat, mis võimaldab kiiret ja täpset betoonikonstruktsioonide loomist. See tehnoloogia vähendab ehitusaega, materjalikulu ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.