Rohkema info nägemiseks:

BIOFORCE PRODUCTION OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 764; jälgijaid - 0. Arvustusi - 3; Artikleid 1+ "Kirjuta BIOFORCE PRODUCTION OÜ kohta arvamuslugu!"

BIOFORCE PRODUCTION OÜ hetkeolukord

Juba 764 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,7 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Bioforce Production OÜ on Bioforce kontserni kuuluv ettevõte, mis tegeleb biometaani jaamade ja muude gaasi ning biogaasi tehnoloogiliste rajatiste arendamisega ning opereerimisega.

2022. aastal oli suurimaks väljakutseks Bioforce Aravete biometaani jaama ehitamine ja käivitamine. Alustati ka uue biometaani jaama ehitamist Ebaveres, esimene biometaan on lootust toota 2023 juuni.

Kuna biometaani tarbimine Eestis on endiselt suurem kui tootmine, siis Bioforce Production

OÜ näeb nõudlust uute biometaani jaamades toodetud gaasi vastu ning seega asub ka mitut uut jaama arendama 2023 aastal. Samuti kavatsetakse arendada välja parim ja sobivaim tehnoloogiline lahendus biometaani jaamadest CO2 kinni püüdimiseks ja veeldamiseks.

Selleks loodi 2022 aastal ettevõte Bioforce CO2 OÜ, millega kavatsetakse investeerida

Aravetesse ja Ebaverre CO2 püüdmiseks.

Arvestades Ukraina-Vene sõda ning sellest tulenevat maagaasitarnete võimalikke probleeme, siis sellest näeb Bioforce Production OÜ veelgi biometaani nõudluse kasvu, mis suurendab veelgi nõudlust biometaani suunal.

Laenude intressimarginalide tõusuks, eelkõige võimaliku Euribori kasvuks, on ettevõte valmistunud, kuid selline kiire kasv nagu on olnud 2022. aastal on sundinud ettevõtet mõned investeeringud ümber vaatama ning leidma uusi lahendusi projektide finantseerimisel.

Bilansipäeva järgselt Bioforce Production OÜ on saanud positiivse toetuse otsuse PRIA-lt kahe

CO2 kinni püüdmise ja veeldamise jaama ehitamiseks Aravetele ja Ebaverre.

Bioforce Group OÜ on plaaninud rakendada kontserni üleselt ESG-põhimõtteid, mis annavad kaasa ettevõtte jätkusuutlikule arengule ning on vajalikud ümbritseva keskkonna parendamiseks. Bioforce Production OÜ jaoks on oluline juurutada keskkonnaalased, sotsiaalsed ja jätkusuutliku juhtimisega seotud põhimõtted igapäevases tegevuses ning ka tulevaste äriplaanide arendamisel. Allpool toodud ESG eesmärgid on valitud Bioforce Group

OÜ jaoks kõige olulisemateks: 7. eesmärk: tagada kõigile taskukohane, kindel, kestlik ja kaasaaegne energia 11. eesmärk: muuta linnad ja asulad kaasavaks, turvaliseks, kohanevaks, vastupidavaks ja kestlikuks

BIOFORCE PRODUCTION OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.