Rohkema info nägemiseks:

VITAPLUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Kui otsid efektiivseid ning kõrge kvaliteediga vitamiine ja tervisetooteid, siis tutvu kindlasti meie tootevalikuga.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tervis on meie kalleim vara ning seetõttu oleme võtnud eesmärgiks pakkuda kõrge efektiivsuse ja kvaliteediga vitamiine, mineraale ja tervisetooteid. 

Kvaliteet on meie jaoks oluline. Meil müüdavad tooted on valmistatud rangete kvaliteedistandardite alusel, kasutades ainult parimaid koostisosi. Iga toode läbib põhjaliku kvaliteedikontrolli, et tagada selle puhtus ja efektiivsus.

Külastage meie e-poodi www.vitaplus.ee või võtke meiega ühendust info@vitaplus.ee, et saada rohkem teavet meie toodete ja teenuste kohta.

 

Vaata rohkem

VITAPLUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari-Liis P.

Premium Marine Collagen on suurepärane toode! Ma olen eriti rahul selle toote kiire ja lihtsa tarnega. Super hea teenindus ja kvaliteetne toode.

- Kertu J.

Väga hea kogemus! Suurepärane meie tervisele ja heaolekule mõeldud toode, mis on kvaliteetse koostisega. Suurepärane teenindus ja õigeaegne kohaletoimetamine!

- Tõnis S.

Minu jaoks on Premium Marine Collagen parim valik. See on kvaliteetne ja õige koostisega toode. Mulle meeldib, et see on lihtne kasutada ja kiire tarne.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

VITAPLUS OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Vitaplus on ettevõte, mis on spetsialiseerunud toidulisandite müügile posti teel. Tegemist on ettevõttega, mille põhitegevuseks on aidata inimestel oma tervist parandada ja säilitada, pakkudes neile kvaliteetseid toidulisandeid. OÜ Vitaplus on pühendunud oma klientide tervisele ja heaolule. Nad usuvad, et tervislik toitumine on tervisliku eluviisi alustala ja seetõttu pakuvad nad laia valikut toidulisandeid, mis aitavad inimestel oma toitumist tasakaalustada ja tervist parandada. OÜ Vitaplus pakub mitmesuguseid toidulisandeid, sealhulgas vitamiine, mineraale, probiootikume, prebiootikume,

Dropdown

kõik artiklid

Kollageen – milleks ja kellele?

Mis on kollageen? Kollageen on kõige olulisem valk, mis moodustab kõigist meie kehas leiduvatest valkudest lausa ühe kolmandiku. Seepärast on tal täita palj
ssb.ee
Mis on kollageen? Kollageen on kõige olulisem valk, mis moodustab kõigist meie kehas leiduvatest valkudest lausa ühe kolmandiku. Seepärast on tal täita palju mitmekesiseid ja olulisi ülesandeid. Ühelt poolt on kollageen luude tugevdaja, teisalt sidekoe tähtis ehituskivi (sidekude moodustab meie kõõlused, liigesesidemed, naha ja lihased). Viimaste aastatega on paljude inimeste menüüs võitnud kindla koha kollageeni sisaldavad toidulisandid, kuid kas nende populaarsus on ka põhjendatud? Tundub, et on. Nende kasulikkus on leidnud teaduslikku kinnitust päris mitmel moel, näiteks paraneb

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.