Rohkema info nägemiseks:

KORSTNAKODA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud moodulkorstnate paigaldamisele ning kodude ja ettevõtete kivikonstruktsioonide ehitamisele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Iga kodu südames on kolle, soojuse, mugavuse ja kallite mälestuste allikas. Just seal süütab KORSTNAKODA OÜ oma kirge parimate modulaarsete korstnate ja kivikonstruktsioonide valmistamiseks. Pühendumusega kvaliteedile ja sügava mõistmisega korstna olulisest rollist teie kodu pühakojas oleme pühendunud mugavuse tõstmisele iga paigaldatud kivi ja korstnaga.

Meie teekond algas lihtsa missiooniga: spetsialiseeruda modulaarsete korstnate paigaldamisele ja kivikonstruktsioonide ehitamisele kodudele ja ettevõtetele. Mõistsime, et usaldusväärne, efektiivne ja esteetiliselt meeldiv korsten ei ole lihtsalt hoone osa, vaid põhielement, mis tõstab kogu elamiskogemust. Seetõttu valisime partneriks Schiedel, nime, mis on sünonüüm kvaliteedile ja innovatsioonile korstnasüsteemide maailmas.

Miks valida modulaarne korsten? Vastus peitub võrdluses ohutuses, ühilduvuses kaasaegsete kütteseadmetega, suurepärases tõmbes, lihtsas hoolduses ja kvaliteetsete, vastupidavate materjalide kasutamises. Meie Schiedeli modulaarsed korstnasüsteemid on loodud pakkuma maksimaalset tuleohutust, kõrge isolatsioonivõimega, mis hoiab ära ohtlikud praod isegi nõe tuletingimustes. Materjale on rangelt testitud karmides tingimustes, et tagada meie kõrge tuleohutusstandarditele vastavus.

Lisaks sobivad meie korstnad ideaalselt kõikidele kaasaegsetele kütteseadmetele. Kaasaegsete madalatemperatuuriliste küttesüsteemide poolt toodetud happeline kondensaatvesi võib kiiresti kahjustada traditsioonilist telliskorstnat, kuid meie Schiedeli korstnate happelisele kondensaatveele vastupidavad keraamilised või roostevabast terasest sisutorud tagavad ohutuse ja pikaealisuse. Ja neile, kes naudivad traditsioonilist saunakogemust, pakume korstnaid, mis on võimelised taluma kõrgeid suitsutemperatuure, tagades täiusliku sobivuse teie saunaahjudele.

Meie kvaliteedipühendumus ulatub kaugemale korstnatest. Oleme ka eksperdid terrasside, aedade, väravate ehitamisel ja looduskivi paigaldamisel. Olgu teie sooviks lisada oma välisterritooriumile erilist elegantsi käsitsi valmistatud terrassiga või otsite ajatut ilu kivist korstnast, meie osavad käsitöölised on teie teenistuses.

Kasvades ja oma kogukonda teenides jääb meie juhtmõtteks 'Iga kivi ja korstnaga mugavust tõstes!'. Kutsume teid uurima meie galeriid, konsulteerima meie ekspertidega ja valima KORSTNAKODA OÜ koduks, mis mitte ainult ei pea vastu ajaproovile, vaid soojendab ka südant.

Avastage erinevust, mida KORSTNAKODA OÜ korsten võib teie kodus teha. Võtke meiega täna ühendust konsultatsiooniks ja astuge esimene samm soojema ja mugavama tuleviku suunas.

KORSTNAKODA OÜ kontaktid

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

5 põhjust, miks valida oma koju moodulkorstnad

Moodulkorstnad on eelvalmistatud korstnasüsteemid, mis on mõeldud kiireks ja tõhusaks paigaldamiseks. Need koosnevad kohapeal hõlpsasti kokkupandavatest ühendatavatest sektsioonidest, pakkudes kaasaegset alternatiivi traditsioonilistele müüritiskorstnatele. Erinevalt traditsioonilistest korstnadest on moodulkorstnad kerged, vajavad vähem struktuurset tuge ja neid saab paigaldada murdosa ajaga. See teeb neist ideaalse valiku nii uute ehitiste kui ka renoveerimisprojektide jaoks. Põhjus #1: Lihtne paigaldus Üks moodulkorstnate olulisemaid eeliseid on nende lihtne paigaldus. Koduomanikud

Dropdown

kõik artiklid

Täiusliku väliköögi ehitamise kunst

Väliköögid on kodu luksuslik laiendus, pakkudes ruumi kokkamiseks, söömiseks ja meelelahutuseks vabas õhus. Need mitte ainult ei suurenda kodu nautimist, vaid l
ssb.ee
Väliköögid on kodu luksuslik laiendus, pakkudes ruumi kokkamiseks, söömiseks ja meelelahutuseks vabas õhus. Need mitte ainult ei suurenda kodu nautimist, vaid lisavad ka olulist väärtust teie kinnisvarale. Väliköögid pakuvad ainulaadset kombinatsiooni meelelahutusest ja funktsionaalsusest. Need võimaldavad sotsiaalseid koosviibimisi, suurendavad teie väliala kasutatavust ja võivad isegi vähendada energiakulusid, hoides soojust väljas soojemate kuude jooksul. Enne oma täiusliku väliköögi loomise teekonnale asumist kaaluge kliimat, ruumi kättesaadavust, eelarvet ja seda, kuidas plaanite ruumi

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.