Rohkema info nägemiseks:

SOFTCUPID OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Loome kohandatud veebirakendusi ja e-kaubanduse platvorme, kasutades keerukaid internetiturunduse ja SEO strateegiaid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Digiajastu südames, kus iga klõps ja kerimine tõlgendub potentsiaalseks kasvuks, seisab SOFTCUPID uuenduste ja kohandatud veebilahenduste majakana. Meie missioon on lihtne, kuid mõjukas: loome kohandatud veebirakendusi ja e-kaubanduse platvorme, kasutades keerukaid internetiturunduse ja SEO strateegiaid. See pole lihtsalt väide; see on meie lubadus teile.

Alates meie loomisest oleme pühendunud Teie digitaalse edu kujundamisele. Meie ekspertide meeskond on spetsialiseerunud teie brändi elluäratamisele digitaalses maailmas. Esialgsest kontseptsioonist viimase klõpsuni oleme pühendunud veebilahenduste pakkumisele, mis on mitte ainult visuaalselt muljetavaldavad, vaid ka funktsionaalselt ülekaalukad.

Meie portfoolio räägib enda eest meie ekspertiisist. Projektidega nagu Tulus.ee ja Sultans Kebab oleme näidanud oma võimet tõsta brände uutesse kõrgustesse. Kas soovite käivitada e-kaubanduse saidi, mis haldab sujuvalt tootevalikuid ja klienditellimusi, või professionaalse ettevõtte veebisaidi, mis esitleb teie ettevõtte väärtusi ja pakkumisi, meil on teile sobiv lahendus.

Meie teenused on kõikehõlmavad. Pakume:

  • E-kaubanduse veebisaite: Täisfunktsionaalsed veebipoe platvormid sujuvaks toodete ja tellimuste haldamiseks.
  • Äri veebisaite: Professionaalsed ettevõtte veebidisainid, mis esindavad teie brändi elegantsi ja selgusega.
  • Mobiilisõbralikke veebisaite: Mobiilseadmetele optimeeritud saidid, tagades kaasahaarava kasutajakogemuse igal vidinal.
  • Sisu haldamise süsteeme (CMS): Arendus- ja haldusteenused populaarsetele platvormidele nagu WordPress, kohandatud teie sisuvajadustele.

Kuid meie ekspertiis ei lõpe veebiarendusega. Oleme ka tarkvaraarenduse esirinnas, luues kohandatud lahendusi, mis lihtsustavad teie äriprotsesse ja suurendavad teie operatiivset efektiivsust.

Meie lähenemine internetiturundusele ja SEO-le on strateegiline ja andmepõhine, tagades, et teie bränd saavutab otsingumootorite edetabelites silmapaistva positsiooni teie valitud märksõnade jaoks. Me ei ehita ainult veebisaite; me ehitame teie ettevõtte tulevikku digitaalsel turul.

Liituge meiega SOFTCUPID-is ja asugem koos digitaalsele tipptasemele. Teie edu on meie edu ja me oleme siin, et tagada, et iga teie digitaalne samm oleks hüpe teie ärieesmärkide saavutamise suunas.

Võtke meiega ühendust juba täna!

KONTAKT

SOFTCUPID OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Taavi

Töö kiire ja tulemused ületasid ootusi. Aitäh!

- Kristi

Veebirakendused on tipptasemel. Meeskond on paindlik ja vastutulelik.

- Rutt

Veebileht on kütkestav ja kasutajasõbralik. Suurepärane koostöökogemus!

5 põhjust, miks teie ettevõte vajab kohandatud e-kaubanduse lahendust

Digitaalse turuplatsi pideva arenguga tunnistavad ettevõtted üha enam vajadust e-kaubanduse lahenduste järele, mis ületavad üks-suurus-sobib-kõigile lähenemist. Kohandatud e-kaubanduse platvormid pakuvad personaliseerimise ja funktsionaalsuse taset, mis võib oluliselt mõjutada teie ettevõtte edu veebis. Kohandatud e-kaubanduse lahendused on loodud alustades nullist, et vastata teie ettevõtte spetsiifilistele vajadustele ja väljakutsetele. Erinevalt standardplatvormidest pakuvad nad paindlikkust luua ainulaadne veebipood, mis on kooskõlas teie brändi identiteedi ja ärieesmärkidega. Kuigi

Dropdown

kõik artiklid

Mobiili jaoks optimeeritud veebidisaini juhend

Tänapäeva digitaalses maastikul ei ole mobiili optimeerimine luksus; see on vajadus. Kuna enamik internetikasutajaid pääseb veebile ligi mobiilseadmete kaudu, p
ssb.ee
Tänapäeva digitaalses maastikul ei ole mobiili optimeerimine luksus; see on vajadus. Kuna enamik internetikasutajaid pääseb veebile ligi mobiilseadmete kaudu, peavad ettevõtted tagama, et nende veebilehed on kohandatud selle kasvava publiku vajadustele. Mobiili jaoks optimeeritud veebidisain on loodud selleks, et pakkuda veebikogemust, mis on sujuv ja efektiivne kõikidel seadmetel, eriti nutitelefonide ja tahvelarvutite väiksematel ekraanidel. Hiljutised statistikad näitavad, et mobiilseadmed moodustavad umbes poole veebiliiklusest üle maailma. See trend on ainult kasvamas, mis rõhutab

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.