Rohkema info nägemiseks:

RUNAPLAY OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Runaplay on ettevõte, mis keskendub kvaliteetsete ja ainulaadsete käsitöötekstiilide loomisele nii väikestele kui ka suurtele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere armsad sõbrad, tere tulemast "Runaplay" maailma - ettevõttesse, kus iga käsitöö ese on ainulaadne lugu, mis on põimitud soojustunde, hoolsuse ja piiritu armastusega käsitöö vastu. Meie missiooniks on pakkuda klientidele üle maailma võimalust omada kvaliteetseid ja ilusaid käsitöötooteid, mis teevad nende elu erksamaks ja hubasemaks.

  1. Moe ja kvaliteedi meeldiv ühendus. Püüame muuta meie tooted kättesaadavaks, samal ajal säilitades nende kõrge kvaliteedi. Iga ese on investeering teie kodu mugavusse ja ilusasse disaini.

  2. Uus lähenemine klassikale. Me ühendame traditsioonilised valmistamismeetodid kaasaegse disainiga. Tulemuseks on ainulaadsed esemed, mis vastavad kõrgeimatele ilu- ja funktsionaalsuse standarditele.

  3. Värvime lapsepõlve erksate värvidega. Meie tekstiiltooted lastele on rohkem kui igapäevased esemed - need on tõelised kunstiteosed, loodud selleks, et muuta lapsepõlv veelgi eredamaks ja meeldejäävamaks.

  4. Parim lastele! Oleme uhked oma lastesarja üle, mille eesmärk on pakkuda parimat väikestele. "Cradle" - pesad on mitte ainult magamise kohad, vaid ka hubased ja turvalised paigad, kus teie pisike tunneb end kaitstuna.

  5. Me ei jälgi moesuundi, me loome neid. Runaplay's me ei paku lihtsalt moesuundade järgimist - me ise oleme nende loojad. Iga meie ese on unikaalne stiil, mis kindlasti tõmbab tähelepanu.

  6. Eripakkumine meie emmedele. Meie "Cradle" kollektsioon on ideaalne kingitus teie lapsele. Kasutades ainult 100% puuvilla, atlaslinte, hüpoallergeenset täiteainet ja vahtmadratsit, loome kookonid, mis tagavad teie lapsele mugavuse ja turvalisuse. Suurus 60x95, magamiskoht 30x60 cm, kaunistatud volangidega, need muutuvad tõeliseks kaunistuseks lastetoale. Hind - 60 eurot.

Oleme uhked selle üle, et meie ettevõte pole mitte ainult äri, vaid ka armastatud tegevus. Me loome iga toote hoolikalt ja tähelepanelikult. Meie lugu algas unistusest luua hubane koht lastele. Töötasime kuude kaupa kuulsa hälli kallal ja ainult siis läks esimene partii müüki. Me usume sellesse, mida teeme, ja armastame neid, kelle jaoks pingutame.

Runaplay pole lihtsalt ettevõte, see on kogukond inimesi, kes jagavad armastust käsitöö vastu ja soovi seda armastust maailmaga jagada. Me usume siiralt, et meie tooted toovad rõõmu ja hubasust igasse koju. Meiega saate kindel olla teeninduse kvaliteedis, individuaalses lähenemises ja piiramatust armastusest selle vastu, mida me teeme. Saate alati küsida küsimusi e-posti või telefoni teel ning me oleme valmis pakkuma teile põhjalikku nõustamist.

Runaplay - loome hubasust ja ilu igas detailis. Koos meiega muutub teie kodu erksaks ja ainulaadseks. Võtke meiega ühendust ja lubame leida teile parima lahenduse. Runaplay - teie usaldusväärne partner käsitöö maailmas, kus iga ese on kunstiteos, loodud armastuse ja hoolikusega.

UURI LISAKS

RUNAPLAY OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Laura

Imeline teenus! Kiire ja täpne.

- Kati

Tooted kvaliteetsed, teenindus suurepärane!

- Marko

Tänan, meeldiv üllatus! Imeilus tekk.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Pomm-lapitekk: unikaalne kingitus mugavuse ja värviarmastusega

Pomm-lapitekk on mitte ainult praktiline ese, vaid ka südamlik kingitus beebile, iseendale või lähedastele. Meie rõõm on kiiresti valmistada just teie vajadustele vastav värviküllane ja õiges suuruses lapitekk-vaip. Kasutame oma töödes vaid kvaliteetset ja puudutades meeldivat 100% puuvilla. Oleme alati valmis abistama värvivaliku tegemisel, et tagada teie unikaalse lapiteki täielik rahulolu. Meie loodud lapitekid on täidetud ainult looduslikust hüpoallergilisest materjalist - holofiberist. See muudab tekid uskumatult õhuliseks, samas püsides kindlalt paigal (ei veere) ning ei ärrita õrna

Dropdown

kõik artiklid

Mis teeb meie beebivoodid eriliseks?

Tutvustame teile \
ssb.ee
Tutvustame teile \"Runaplay\" beebivoodit - väikest pesa, mis on justkui imikule kohandatud unenurk esimese kaheksa kuu jooksul. Olles kookonis, lähedal soolestikule, läbib vastsündinu esimesed kohanemiskuud lihtsamalt, tunneb end mugavamalt, turvalisemalt ja magab paremini. Beebivoodi on äärmiselt kerge, seda on emal mugav majas ringi liigutada, saab kaasa võtta reisile, näiteks rongiga, külla, vanemate voodisse, kui praktiseeritakse ühiseid uneharjumusi. Saate panna oma beebi enda kõrvale voodisse ega pea kartma teda käega löömist. See on turvaline koht magamiseks ja mängimiseks. Ning see on

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.