Rohkema info nägemiseks:

CLIFF CENTER OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 330; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta CLIFF CENTER OÜ kohta arvamuslugu!"

CLIFF CENTER OÜ hetkeolukord

Juba 330 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Cliff Center OÜ asutati 2021.aastal ning ettevõtte põhitegevusalaks on enda omandis oleva kinnisvara majandamine. Cliff Center OÜ-l on praegu kaks kinnisvaraobjekti, mõlemad asuvad Harku vallas looduskaunis piirkonnas. Ettevõttel ei ole hetkel töötajaid ning juhatuse liikmetele eraldi tasu ei maksta. Vajalikud teenused ostab ettevõte oma partnerfirmalt Capital Gate OÜ-lt, kes pakub vajalikku tööjõudu.

2023.aasta ei olnud Cliff Center OÜ juhtkonna hinnangul piisavalt edukas, kuigi võrreldes 2022. aastaga oli näha positiivseid trende. Maailma majanduskonjunktuuri muutused, eriti seoses mõnede regionaalsete sõjakonfliktidega, mõjutasid ettevõtte üldist jätkusuutlikkust, mis ei jõudnud veel äriplaanis ette nähtud tasemele. Siiski korrastas ettevõte oma kapitali adekvaatsust vastavalt eelmise majandusaasta aruandele.

Ettevõtte jooksev rahavoog (va investeerimistegevus) sõltub praegu Türisalu puhkebaasist, mis genereerib hooajaliselt sissetulekut. Cliff Center

OÜ omab veel üht perspektiivset objekti — Tallinna linna ja Harku valla piiril asuvat arendatavat maatükki, mis pole veel valmis müügiks ega rahavoogu loovaks tegevuseks, kuna detailplaneering on veel pooleli. See võimaldaks tulevikus määrata mitme preemiumkvaliteedis elamu projekteerimisõiguse.

Ettevõte tegi 2022.aastal ning jätkas 2023.aastal investeeringuid mõlema omandis oleva objekti arendamiseks, et luua tulevastel perioodidel lisandväärtust ja tõsta objektide atraktiivsust. Ettevõttel on tugeva finantsvõimekusega osanikud ja finantspartnerid, kes toetavad ettevõtet vajalike summadega, tagades rahalise stabiilsuse ning ettevõtte maksedistsipliini heas seisus.

Koostas:

Cliff Center OÜ juhtkond

CLIFF CENTER OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.