Rohkema info nägemiseks:

ELPEC EHITUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Elektri- ja ehitusalane projekteerimine, nõustamine ja sellega seotud tegevused.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie ettevõte saab uhkuse tunda oma kireva ja kogenud meeskonna üle. Oleme kokku toonud ehitusvaldkonna eksperdid, kellel on aastatepikkune kogemus erinevates ehitusprojektides. Meie meeskond ei ole lihtsalt töötajad, vaid partnerid teie ehitusprotsessis. Oleme alati valmis kuulama teie soove ja vajadusi ning pakkuma teile parimat võimalikku lahendust.

Tegevusvaldkonnad:

1. Ehitustööd

Meie peamiseks tegevusvaldkonnaks on ehitustööde teostamine peatöövõtu korras üle kogu Eesti. Olgu tegemist uusehitiste, renoveerimise või ümberehitustega, meie meeskond suudab iga projekti ellu viia tõhusalt ja kvaliteetselt.

2. Projektijuhtimine

Pakume professionaalset ehitusprotsessi kavandamise ja juhtimise teenust, kasutades projektijuhtimise meetodeid, mis sobivad ideaalselt tellijale, kes soovib olla aktiivselt kaasatud ehitusprotsessi. Meie eesmärk on tagada ehitusprotsessi sujuv kulgemine ning tagada, et tulemus vastab teie ootustele.

3. Projekteerimine

Teeme tihedat koostööd usaldusväärsete partneritega, et pakkuda projekteerimisteenust. Kaasame ehitusettevõtte oskusteavet juba projekteerimise algfaasis, tagades optimaalsed lahendused ning säästes tellijale aega ja ressursse.

4. Arendustegevus

Oleme valmis jagama teiega oma arendusalast oskusteavet ja koostööd. Juhtides arendustegevust alates ideest kuni realiseerimiseni, aitame teil oma ehitusprojekti ellu viia sujuvalt ja efektiivselt.

Kokkuvõttes on Ehituspartnerid OÜ teie usaldusväärne partner ehitustööde, projektijuhtimise, projekteerimise ja arendustegevuse valdkonnas. Oleme pühendunud teie eesmärkide saavutamisele ning pakume lahendusi, mis tagavad teie rahulolu. Usaldage meid oma ehitusprojekti juhtimisel ja näete, kuidas meie kogemus ja professionaalsus toovad teie unistused reaalsuseks.

Aitame Teil projektid ellu viia!

Vaata rohkem

ELPEC EHITUS OÜ kontaktid

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

ELPEC EHITUS OÜ tegevusaruanne 2022

Elpec Ehitus OÜ asutati 2021 aastal jaanuaris. Ettevõtte põhitegevusalaks on elamute ja mitteeluhoonete ehitus. Käive: 2022.a. oli ettevõtte müügitulu 464 744 (2021:293 87) eurot. Tegevusplaanid ja tegevussuunad jäävad järgmistel majandusaastatel samaks. Investeeringud: 2022 .a. investeeriti põhivaradesse summas 10 537 eurot. 2021.a ettevõte ei investeerinud põhivaradesse.

Dropdown

kõik artiklid

Kudias tagada enda ehitusprojekti edu alates algusest?

Kas olete kunagi mõelnud, mis toimub enne ehitusprojekti tegelikku ehitusetappi? Vastus peitub projekteerimises ja projekteerimise projektijuhtimises, kaks olul
ssb.ee
Kas olete kunagi mõelnud, mis toimub enne ehitusprojekti tegelikku ehitusetappi? Vastus peitub projekteerimises ja projekteerimise projektijuhtimises, kaks olulist sammu, mis tagavad, et teie ehitusprojekt sujub plaanipäraselt ja tõrgeteta. Arhitektuurne projekteerimine Ehituse alustamine ilma selge visiooni ja plaanita on nagu ehitaks maja liivakastis - see võib lõppeda segaduse ja ebatõhususega. Arhitektuurne projekteerimine on protsess, kus luuakse ehitusprojekti üldine visuaalne kontseptsioon. See hõlmab hoone kujundust, suurust, paigutust ning väljanägemist. Kogenud arhitektid aitavad

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.