Rohkema info nägemiseks:

VIIMSI PURJESPORDIKESKUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 121; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta VIIMSI PURJESPORDIKESKUS OÜ kohta arvamuslugu!"

VIIMSI PURJESPORDIKESKUS OÜ hetkeolukord

Juba 121 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Ettevõte Viimsi Purjespordikeskus OÜ loodi 2021 aasta esimes pooles, mille peamiseks tegevusalaks on hallata spordikooli, mille nimeks sai

Uku Kuusk Purjespordikool (UKP).

UKP purjespordikooli hooaeg 2022 numbrite ja MEDALITE keeles:

Suvel läbis purjetamise algkursuse ligi 50 uut last, umbes pooled neist jätkasid purjetamise trennidega läbi terve suve ja liitusid ka talvehooaja trennidega.

2022. aastal õppis erahuvikoolis seega ligi 60 last.

UKP paadipargis on tänase seisuga juba ligi 60 paati (2/3 neist on isiklikud paadid). Merele läksime juba märtsikuus ja olime seal kuni oktoobri alguseni! Hooaeg kestis ligi 7 kuud (21 nädalavahetust võistluste karusselli!)

Lisaks Tallinna võistlustele käisid meie noored võistlemas veel: 4x Pärnus, Saaremaal, Hiiumaal, 2x Tilgus, 3x Haras, Lohusalus ja Saadjärvel.

Osalesime kokku 27 võistlusel (21 Eestis, 6 välismaal: Taani, Austria, Leedu, Tšehhi ja Türgi (3x).

Iseseisvalt pikendasid osad noored veel hooaega ka Poolas, Itaalias, Sloveenias ja Prantsusmaal.

Eesti Karikasarjas ja Eesti Meistrivõistlustel osales 23 noorpurjetajat. Teistel kohalikel ja algajate võistlustel osales lisaks veel 17 noort.

2022 EKV sarja etappidel ja sarja kokkuvõttes kokku 39 medalit (10 kulda, 17 hõbedat, 12 pronksi) + 2022 kahepaatide RS Feva EMVlt 6 medalit (2 kulda, 3 hõbedat ja pronks).

+ Zoom8 EM-ilt pronks + Optika MM-i emerald grupist hõbe + Zoomi MM-ilti pronks + ja kirsiks tordil RS Feva EM-ilt pronks.

KOKKU 49 medalit!

Lisaks veel medaleid teistelt kohalikelt võistlustelt! 2022.a. 24 veebruaril alanud Ukraina sõja mõjud ning sanktsioonid ja piirangud, mis on kehtestatud Venemaale ja Valgevenele, poleettevõtte tegevusele märkimisväärset mõju avaldanud. Seoses ebastabiilse majandusolukorraga Eestis ning kogu maailmas ja selle lõplikku tagajärge ette nägemata on juhtkonnal keeruline täpselt hinnata võimalikku kvantitatiivset mõju majandusüksuse järgmise perioodi finantsnäitajatele.

Esialgne ja hetkel saada olevate andmetepõhjal leiab juhtkond, et olukorral ei ole osaühingule majandustegevuse jätkusuutlikkusele märkimisväärset mõju.

Majandusaastal soetati põhivara 9 300 euro eest põhivara. Ettevõtte palgal oli keskmiselt 3 inimest, kelle töötasu kokku oli 30 056 eurot, millele lisandusid maksud summas 10 159 eurot.

VIIMSI PURJESPORDIKESKUS OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.