Rohkema info nägemiseks:

JANA ILUTUBA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 323; jälgijaid - 1. Arvustusi - 1; Artikleid 3+ "Kirjuta JANA ILUTUBA OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

ANA ILUTUBA OÜ on alates 2012. aasta lõpust tegutsenud hubane ja professionaalne ilusalong Kuressaares. Meie püüdluseks on pakkuda kvaliteetseid iluteenuseid nii naistele, meestele kui ka lastele, et kõik meie kliendid tunneksid end hästi ja hooldatuna.

Alates 2010. aastast kosmeetiku erialal tegutsedes olen kogenud, kuidas ilumaailm areneb ning kuidas klientide vajadused ja soovid muutuvad. Omaenda salongi loomine oli minu jaoks loomulik samm, sest tahtsin luua turvalise ja meeldiva keskkonna, kus saaksin pakkuda parimaid iluteenuseid vastavalt klientide individuaalsetele vajadustele ja soovidele.

Meie salongis kasutame vaid professionaalseid ja kvaliteetseid tooteid, mis tagavad parima tulemuse ja klientide rahulolu. Meie brändide hulka kuuluvad näiteks Orly, Ainhoa, Depilé, Refecto cil, GlamLac, Mereneid ja paljud teised tuntud ja usaldusväärsed kaubamärgid.

Ootame Teid külla meie hubasesse ilutuppa, kus saate lõõgastuda ja nautida erinevaid iluteenuseid. Meie valikusse kuuluvad näohooldus, maniküür, pediküür, kulmude ja ripsmete hooldus ning depilatsioon. Oleme loonud atmosfääri, kus Teie ilu ja heaolu on meie prioriteet.

Tulles meie ilutuppa, saate kindel olla, et teid teenindab professionaalne ja sõbralik meeskond, kes on pühendunud teie ilu ja heaolu eest hoolitsema. Tasumine toimub sularahas, tagades Teile kiire ja mugava makseprotsessi.

Teie ilu on meie elukutse ning meie eesmärk on teha Teie iluprotseduurid meeldivaks ja lõõgastavaks kogemuseks.
Tere tulemast JANA ILUTUBA OÜ-sse!

Kontakt

JANA ILUTUBA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Anu P.

Professionaalne personal ja hubane atmosfäär.

- Peeter S.

Aitäh, et teete mind alati ilusamaks ja enesekindlamaks!

- Jaanika R.

Suurepärane teenindus ja imeline tulemus!

Näohooldused - Jana Ilutuba

Otsides parimat nahahoolduslahendust, on oluline leida tasakaal kvaliteetsete toodete ja professionaalse teeninduse vahel. Ainhoa tooted ja teenused pakuvad just seda - looduslikke koostisosi, tõhusaid lahendusi ja lõõgastavat kogemust. Ainhoa OLIVE tootesari pakub klassikalist näopuhastust oliiviõliga, mis on tuntud oma rikkalike toitainete ja niisutavate omaduste poolest. See looduslik komponent aitab taaselustada nahka, lisades elastsust ja siludes kortsukesi. Lisaks oliiviõlile on Ainhoa valikus ka kaaviari- ja hüaluroonhappega tooted, mis stimuleerivad naha uuendamist ja niisutavad

Dropdown

kõik artiklid

JANA ILUTUBA OÜ tegevusaruanne 2022

Ülevaade OÜ Jana Ilutuba alustas oma tegevust 25.01.2021 aastal. Ettevõtte tegevusala on iluteenused. Müügitulu oli 2022 aastal 4707 €. Ettevõte on jätkuvalt
ssb.ee
Ülevaade OÜ Jana Ilutuba alustas oma tegevust 25.01.2021 aastal. Ettevõtte tegevusala on iluteenused. Müügitulu oli 2022 aastal 4707 €. Ettevõte on jätkuvalt tegutsev. Tööjõukulud Ettevõtte tööjõukulud 3387 € moodustusid palgakulust 2450 € ja sotsiaalmaksukulust 937 €. Ettevõttel oli 1 osalise tööajaga töötaja. Juhatuse liikmele ei ole makstud tasu.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.