Rohkema info nägemiseks:

HL EHITUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1151; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 4+ "Kirjuta HL EHITUS OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

HL Ehitus OÜ-s usume, et iga suurepärane ehitis algab kindlast vundamendist. Meie teekond ehitustööstuses on sillutatud pühendumuse, täpsuse ja sügava oskusteabe tundmisega. Tartu südamest kuni Eesti rahulike ääremaadeni on meie käed kujundanud maastikku kvaliteedi ja hoolitsusega.

Meie teenused on meie asjatundlikkuse tunnistuseks. Me rajame aluse lint- ja plaatvundamentidega, mis peavad vastu ajaproovile. Meie fassaadid ei ole lihtsalt seinad; need on teie kodu nägu, mis on loodud mitmesugustest materjalidest, et peegeldada teie stiili. Müüritöö, mida teeme, on enamat kui telliste ladumine; see on teie pühakojale tugisammaste loomine.

Teemantpuurimisega toome täpsuse igasse auku ja ankru kinnitamisse, tagades, et teie ventilatsiooni-, kanalisatsiooni- ja kaablite süsteemid on integreeritud õmblusteta, ilma vibratsioonita. Meie katusepaigaldusteenused hõlmavad kõike alates kivist kuni pehmete katusteni ja kui on aeg muutusteks, oleme seal, et renoveerida ja uuendada teie vananevaid struktuure.

Meie pühendumus üldistele ehitustöödele on järjekindel, olgu selleks siis korstnate püstitamine või terve hoonete muutmine. Tegutseme selge keskendumisega meie klientide vajadustele, tagades, et iga projekt viiakse lõpule kõrgeima kvaliteedi ja efektiivsuse standarditega.

Asudes Luke külas, Nõo vallas, Tartu maakonnas, on HL Ehitus OÜ rohkem kui ehitusfirma; me oleme teie partnerid unistuste ehitamisel. Meie uksed on avatud esmaspäevast reedeni, kella 8:00 kuni 17:00, nädalavahetustel oleme avatud kokkuleppel. Oleme uhked, et teenindame Tartu maakonda ja kaugemal, alati valmis arutama teie järgmist projekti.

Kui otsite ehituspartnerit, kes väärtustab meisterlikkust, ausust ja kliendirahulolu, siis HL Ehitus OÜ on teie jaoks õige valik. Võtke meiega ühendust juba täna ja ehitame koos midagi märkimisväärset.

Kogege professionaalse ehituse tugevust ja ilu HL Ehitus OÜ-ga – kus iga nael, tellis ja talad jutustavad suurepärasuse loo.

uuri lisaks

HL EHITUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Maris O.

Täpsed ja professionaalsed töötajad.

- Peeter R.

Kvaliteetne töö ja sõbralik teenindus.

- Martin G.

Tänan meeldiva koostöö eest.

Müürikunsti meistriklass: ajatud tehnikad

Müüritöö on üks vanimaid inimkonnale teadaolevaid ehitusvorme, mille kasutamise tõendeid leidub juba iidsetest tsivilisatsioonidest. See hõlmab struktuuride ehitamist üksikute materjaliühikute abil, mis on tavaliselt laotud ja seotud kokku mördiga. Müüritöö ajalooline tähtsus on monumentaalne, struktuurid nagu Giza püramiidid ja Rooma Colosseum seisavad tunnistajana selle vastupidavusele ja ajatusele. Sajandite jooksul on müüritöö tehnikad arenenud, kohanedes aja vajadustega, säilitades samal ajal tugevuse, vastupidavuse ja ilu põhiprintsiibid. Kuivalt laotud kivimüüridest iidsetel aegadel

Dropdown

kõik artiklid

5 märki, et on aeg uue katuse jaoks

Kui olete majaomanik või kinnisvara haldaja, on teie katuse terviklikkus ülioluline teie hoone ohutuse ja energiatõhususe jaoks. Katuse rike võib põhjustada mit
ssb.ee
Kui olete majaomanik või kinnisvara haldaja, on teie katuse terviklikkus ülioluline teie hoone ohutuse ja energiatõhususe jaoks. Katuse rike võib põhjustada mitmeid probleeme, alates veekahjustustest kuni suurenenud kütte- ja jahutuskuludeni. Katuse vahetamise vajadust näitavate märkide äratundmine võib teid tulevikus kallitest parandustöödest säästa. Märk 1: Teie katuse vanus Teie katuse vanus on peamine näitaja selle seisukorrast. Erinevatel materjalidel on erinev eluiga ja keskkonnategurid võivad vananemist kiirendada. Kui teie katus on lähenemas või on ületanud selle eeldatavat

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.