Rohkema info nägemiseks:

USTAV DISAIN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume terviklikke maastikukujundusteenuseid alates esialgsest kontseptsioonist kuni aia täieliku muutumiseni.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast valdkonda, kus loovus kohtub loodusega ja visioonid muutuvad lopsakaks reaalsuseks. Ustav Disain OÜ-s me ei kujunda lihtsalt aedu; me loome isikupärastatud pelgupaiku, mis resoneerivad rahu ja ilu olemusega. 

Meie teekond algab esmase konsultatsiooniga, kus teie ideed saavad meie loomingu seemneteks. Me kuulame, me mõistame ja tutvustame teile protsessi, mis muudab teie unistuste aia käegakatsutavaks paradiisiks. Täpse aia mõõdistamisega paneme aluse täpsusele ja suurepärasusele.

Visandi kaudu esitame teile visionaarseid 2D kujundusi ja 3D visualiseeringuid, tagades, et te ei ole lihtsalt pealtvaataja, vaid oluline osa loomeprotsessist. Meie maastikukujundusplaanid on teie tulevase oaasi detailseks siniliseks, paigutades iga raja, terrassi ja taime suurima hoolikusega.

Meie täismahus maastikukujundusprojektid on terviklikud meistriteosed, mis sisaldavad fotorealistlikke taimedirektooriume, hooldusjuhendeid ja spetsifikatsioone igale elemendile, alates valgustuslahendustest kuni kastmissüsteemideni. Me usume kaasaegsetesse lahendustesse, kvaliteetsetesse materjalidesse ja funktsionaalsusesse, mis on meie kujunduste tunnusjooned.

Miks valida Ustav Disain OÜ? Sest meie disainer, Evely Ustav, on Ühendkuningriigi sertifitseeritud aednik Oxfordi Aiakujunduskolledžist, kes toob lauale värsked trendid ja materjalid. Meie funktsionaalsed aiad ei ole lihtsalt esteetiliselt meeldivad; need on loodud nautimiseks.

Ustav Disain OÜ-ga saate rohkem kui lihtsalt aia; te investeerite elustiili. Elustiili, kus iga hommik tervitab teid eritellimusel iluga ja iga õhtu saadab ära rahuliku õhkkonnaga. Looduse meistriteose kujundamine ei ole lihtsalt meie loosung; see on meie pühendumus teile.

Astuge sellele teekonnale koos meiega ja kasvatagem mitte lihtsalt aeda, vaid ilu ja nautimise pärandit. Võtke meiega ühendust, et alustada oma väliilma muutmist ajatuks meistriteoseks.

Kontakt

USTAV DISAIN OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Iriina Kangur

ellisime Evely Ustavilt haljastusprojekti. Suurim kasu tema aiakujunduseteenusest on asjatundlik nõu ja personaalsus. Kõik tehtu on personaalne ja just meie maja, naabruskonna jms tingimusi arvesse võttes. Tellisime teenuse, sest meil puudusid vajalikud teadmised ja oskused sellise aia kujundamiseks, millega oleksime rahul. Meil oli vaid soov, unelm. Soovisime, et aed oleks hubane, maitsekas, hõlpsasti hooldatav, värviline ning pakuks õiteilu kevadest sügiseni.

- Lidia Zarudnaya

Suur tänu Evelyle koolituste eest! Koolitusmaterjal on hästi süstematiseeritud ja optimaalse kogusega, et haarata teemat. Informatsioon on rakenduslik, seda võib soovitada nii aiaomanikutele kui ka maastikuarhitektidele. Üritan alati leida võimalusi enda teadmiste täiendamiseks ja värskendamiseks. Peenrade ja püsilillede alal on Evely koolitused väga hea valik!

- Karin Oolup

Evely koolitus oli väga värskendav, praktiline ja natuke teise nurga alt, kui siiani nähtud-kogetud. Eriti meeldis mulle värvuste ja astmete lõikes rühmitamine ning taimede kombinatsioonid. Samuti ühe peenra areng läbi erinevate kuude - imeline lopsakus ja maitsekas värvide mäng! Motivatsiooni on jälle kuhjaga! Ootan põnevusega uusi koolitusi, eriti istutusmustrite oma!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

5 aiakujunduse trendi

Tänapäeval rohkem kui kunagi varem laieneb kodu mõiste neljast seinast kaugemale, hõlmates ka ümbritsevaid väliruumi. Kaasaegne aiakujundus ei ole ammu enam vaid esteetika küsimus; see on väliruumi loomine, mis resoneerib koduomaniku elustiili ja väärtustega.  Trend 1: Välisruumid ja meelelahutusalad Aeda nähakse üha enam eluruumide pikendusena. See trend keskendub aias funktsionaalsete alade loomisele eelkõige lõõgastumiseks, väljendugu see siis kokkamises ja einestamises pere ja sõprade seltsis,  õhtu veetmisel tulekolde soojuses või terrassi kümblustünnis mõnulemises.   Väliköögid, mis

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas muuta oma aed unikaalseks ja hubaseks?

Kodu on koht, kus süda on, ja aed selle pulbitsev südamelöök. Ustav Disain OÜ pakub nutikaid ja esteetilisi lahendusi, et muuta iga aia unikaalseks väljenduseks
ssb.ee
Kodu on koht, kus süda on, ja aed selle pulbitsev südamelöök. Ustav Disain OÜ pakub nutikaid ja esteetilisi lahendusi, et muuta iga aia unikaalseks väljenduseks omaniku isikupärast. Alustades lihtsatest nõuannetest värvide ja tekstuuride kooskõlastamiseks kuni täpsete aiakujundusprojektideni, võimaldab Ustav Disain OÜ sul avastada uusi viise, kuidas muuta oma õueruum funktsionaalseks ja pilkupüüdvaks. Oleme pühendunud looma ruume, mis mitte ainult ei rõõmusta silma, vaid ka kõnetavad südant. Ühine meiega ja avastame koos tee, kuidas muuta teie aed unikaalseks oaasiks, kus rõõm ja loodus

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.