Rohkema info nägemiseks:

STANBAUEN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1293; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 5+ "Kirjuta STANBAUEN OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast STANBAUEN OÜ, kus meie kirg ehituse, renoveerimise ja disaini vastu muudab teie ruumid kvaliteedi ja vastupidavuse bastionideks. Meie teekonda ei märgi kuupäev, vaid lugematud rajatud vundamendid ja taastatud ajalood.

Meie missiooni südames—Oleme spetsialiseerunud ehitus-, renoveerimis- ja disainitöödele, tagades iga projektiga kvaliteedi ja vastupidavuse—on pühendumus mitte ainult ehitada, vaid uuendada ja ületada ootusi. Alates keerukast hoonefassaadide parandamisest kuni tugevate vundamentide ehitamiseni, iga projekt on meie pühendumuse tunnistus.

Meie asjatundlikkus hõlmab kogu ehitustööstuse spektrit. Olgu selleks katuse ehitamise ja parandamise täpsus, sisustuse viimistluse kunstilisus või meie disainitöö taga olev visioon, meie toome unistused ellu. Me ei ehita lihtsalt struktuure; me loome pärandeid. Iga sisse löödud naelaga ja iga paigaldatud tellisega oleme Ehitamas Tulevikku, Taastamas Minevikku.

Astuge teekonnale koos meiega, kus teie visioon kohtub meie asjatundlikkusega. Koos loome ruume, mis peavad vastu ajale, kehastades nii innovatsiooni kui ka traditsiooni olemust. Valige STANBAUEN OÜ—kui iga haamrilöök on samm tuleviku suunas ja iga taastatud sein sosistab mineviku lugusid.

Võta meiega ühendust juba täna!
Kontakt:

+372 5308 6509

STANBAUEN OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Liina K.

Teie töökus ja täpsus on muljetavaldav.

- Mark T.

Tulemused ületasid ootusi. Soovitan kindlasti!

- Kati R.

Töö kiire ja korralik, hind oli samuti mõistlik.

STANBAUEN OÜ tegevusaruanne 2023

Ettevõtte tegevusalaks on mitmesuguste hoonete ehitamine.

Dropdown

kõik artiklid

5 jätkusuutlikku materjali, mis muudavad ehitust

Ehitustööstus areneb ja toimub oluline nihe jätkusuutlikkuse suunas. Jätkusuutlikud materjalid muutuvad keskkonnamurede ja vastutustundlikumate ehituspraktikate
ssb.ee
Ehitustööstus areneb ja toimub oluline nihe jätkusuutlikkuse suunas. Jätkusuutlikud materjalid muutuvad keskkonnamurede ja vastutustundlikumate ehituspraktikate vajaduse tõttu üha olulisemaks. Selles artiklis uurime viit materjali, mis oma keskkonnasõbralike omadustega avaldavad ehitussektorile märkimisväärset mõju. 1. Ristkihtpuit (CLT) Ristkihtpuit on inseneripuittoode, mis on valmistatud tahkete saematerjali kihtide kokkuliimimisega, iga kiht on eelmisega risti orienteeritud. See protsess annab CLT-le erakordse tugevuse ja stabiilsuse, muutes selle betooni ja terase usaldusväärseks

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.