Rohkema info nägemiseks:

PRO-AGE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pro-Age Ilukliinik spetsialiseerub mitmekülgsetele iluteenustele, pakkudes harmoonilisi ilusüste, laserravi ja personaalset nahahooldust.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

PRO-AGE OÜ-s usume, et tõeline ilu ületab vanuse ja trendid. See on sisemise mina harmoonia välimise võluga, luues sära, mis kiirgab seestpoolt. Meie missioon on tõsta esile teie loomulikku elegantsi meie laiaulatuslike esteetiliste teenuste kaudu. Iga ravi on kavandatud teie ainulaadsete joonte rõhutamiseks, tagades, et tunnete end igas eluetapis enesekindla ja kaunina.

Meie teenused

  • Ilusüstid: Huulte täitmisest kuni peente joonte silumiseni pakuvad meie ilusüstid koheseid ja hämmastavaid tulemusi. Omaks võtke nooruslik sära meie kohandatud ravidega.
  • Laserepilatsioon: Kogege karvaeemalduse tehnoloogia tippu meie õrna, kuid tõhusa laserepilatsiooniga. Ütle hüvasti soovimatutele karvadele ja tere siidpehmele nahale.
  • Morpheus8 / Lumecca: Revolutsioniseerige oma naha tekstuuri ja tugevust meie mittekirurgiliste nahka pinguldavate hooldustega. Teie nahk taastab oma noorusliku pringi ja selguse.
  • Akne ja järgne akneravi: Võidelge akne väljakutsetega meie spetsialiseeritud ravidega, mis mitte ainult ei ravi, vaid ka ennetavad tulevasi puhanguid, andes teile selge, särava naha.
  • Terapeutilised nahahooldused: Hellitage end meie terapeutiliste nahahooldustega, mis elustavad, niisutavad ja elavdavad nahka, andes teie nahale vajaliku toitumise.

Meie esteetikaekspertide meeskond on pühendunud isikupärastatud hoolduse pakkumisele, mis on kooskõlas teie ilu püüdlustega. Esteetilise meditsiini viimaste edusammude abil tagame ohutud, tõhusad ja tipptasemel ravimeetodid, mis annavad märkimisväärseid tulemusi.

Võta omaks elegants, mis kaasneb vanuse ja kogemustega. Las me juhatame teid teekonnal teie parima mina taasavastamisele. Broneerige oma aeg juba täna ja astuge esimene samm enesekindlama ja säravama teieni.

BRONEERI AEG

PRO-AGE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Liina

Ilusüstid olid valutud ja tulemus on imeline. Soovitan soojalt!

- Anu

Morpheus8 tegi imet minu nahaga. Tundub noorem ja säravam.

- Kadi

Akneravi oli tõhus ja järelhooldus suurepärane. Hea kogemus!

PRO-AGE OÜ tegevusaruanne 2022

Pro-Age OÜ põhitegevuseks aastal 2022 oli iluteenuste osutamine- konsulteerimine iluprotseduuride osas ja nende teostamine, laserepilatsiooni teostamine, erinevad kosmeetilised protseduurid, samas erinevate ilusüstide teostamine- biorevitalisatsioon, täitesüstid, botuliintoksiini süstid. Majandusaasta lõpu seisuga ei vasta ettevõtte omakapital äriseadustikus nõuetele (on negatiivne) kuna reaalselt ettevõtte alustas oma tegevust ja klientide teenindust alles juuli-augusti kuus 2021.a. Selle aja jooksul eesmärgiks oli pandud Pro-Age ilukliiniku brändi tutvustamine iluturul ja kliendibaasi

Dropdown

kõik artiklid

5 müüti laser-epilatsiooni kohta ümber lükatud

Laser-epilatsioon, tuntud ka kui laseriga karvaeemaldus, on populaarne kosmeetiline protseduur, mis kasutab juuksefolliikulite sihtimiseks ja hävitamiseks konts
ssb.ee
Laser-epilatsioon, tuntud ka kui laseriga karvaeemaldus, on populaarne kosmeetiline protseduur, mis kasutab juuksefolliikulite sihtimiseks ja hävitamiseks kontsentreeritud valgust, põhjustades karvakasvu vähenemist. See on ihaldatud lahendus neile, kes soovivad vähendada regulaarse raseerimise, vahatamise või kitkumise tüütust. Hoolimata selle populaarsusest püsivad laser-epilatsiooni kohta eksiarvamused. Need müüdid võivad takistada inimestel ravi kaalumist, tihti põhinedes vananenud teabel või anekdootlikel kogemustel. On oluline eristada fakte väljamõeldistest, et teha teadlik otsus.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.