Rohkema info nägemiseks:

PUNKTID TECHNOLOGIES AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1825; jälgijaid - 4. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta PUNKTID TECHNOLOGIES AS kohta arvamuslugu!"

PUNKTID TECHNOLOGIES AS hetkeolukord

Juba 1825 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,7 punktiga ja kommenteeritud 300 korda.

Tegevusaruanne 2023

Juhatuse kommentaar

Punktid grupi jaoks oli 2023. aasta eesmärgiks ärikasumi suurendamine, mistõttu olid suuremad investeeringud selleks ajaks peatatud.

2023. aasta teisel poolaastal saavutas Punktid grupp eelnevalt seatud eesmärgid ja jõudis kasumisse.

Aastaaruande väikse kahjumi tekitas esimesel poolaastal suuremad arenduskulud.

2023. aasta üks eesmärkidest stabiliseerida Punktid platvormi kaudu liikuva kauba mahtu ja kasvatada kasumit nii palju kui langevas majanduses võimalik. Platvormil müüdud kauba kogumaht (GMV - Gross Merchandise Value) oli 2023. aastal 1 269 tuhat eurot ja kuigi müüdud kauba maht võrreldes 2022. aastaga langes, on hea meel on näha eesmärgi täitumist, sest ettevõte teenis Punktid platvormi vahendustasu müügituluna 241 tuhat eurot ehk püsis stabiilsena. Vahendustasu müügitulu kasvas ligi 1% ja 2 tuhat eurot.

Kasumisse jõudmiseks teisel poolaastal piirdusime vaid hädavajalike töödega, vähendasime kulusid ning vähenes fookus hulgimüügile, et hoida fookuses esimesel poolaastal lansseeritud platvormi – uue platvormiga lisasime uusi võimalusi, funktsioone, muutsime stabiilsemaks keskkonna, mis tõid soovitud tulemused.

Läbi Punktid platvormi vahendatud kauba maht ning vahendustasu marginaal on viimase 4 aasta jooksul järjepidevalt tõusnud. Kui 2020. aastal oli vahendustasu marginaal 3%, siis 2022. aastaks oli see tõusnud 13%-ni. 2023. aastal paranes see veelgi, 19% tasemele. Kõrgem marginaal on meie sektoris reeglina ka võrdelises seoses väheneva müügimahuga.

Meie börsiteatena vahendatud korrigeeritud prognoos, mille avaldasime 2023. sügisel, oli peaaegu plaanipäraselt täitunud. Korrigeeritud eesmärk oli 2,1 miljonit eurot, mis sisaldab 1,3 miljonit platvormi kaubakäivet ja 0,8 miljonit eurot hulgimüügi käivet ning reaalseteks numbriteks kujunesid vastavalt 1,27 ja 0,7 miljonit eurot ehk kokku 1,97 miljonit eurot.

Punktid Technologies AS eesmärgiks on jätkuvalt kasumis püsimine ja vastavalt võimalusele jätkata investeerimist laienemiseks uutele turgudele.

PUNKTID TECHNOLOGIES AS kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.