Rohkema info nägemiseks:

KT HALDUS JA REMONT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme ehitus- ja remonditöödega, pakkudes laias valikus teenuseid alates siseviimistlusest kuni katuste hoolduse ja renoveerimiseni.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

KT HALDUS JA REMONT on ehitusettevõte, mis pakub mitmekülgseid ehitus- ja remonditeenuseid nii era- kui äriklientidele. Meie eesmärk on olla teie usaldusväärne partner igasuguste ehitusprojektide elluviimisel. See artikkel annab ülevaate meie põhiteenustest ja sellest, miks peaksite meid valima oma järgmise ehitus- või remondiprojekti jaoks.

Meie meeskond spetsialiseerub viimistlustöödele, mis hõlmavad seinte ja lagede tasandamist, pahteldamist, värvimist ning krohvimist. Lisaks on meie oskuste hulka kuuluvad ka tapeetimistööd. Oleme teadlikud sellest, kui oluline on viimistlusdetailide täpsus ja kvaliteet, ning see peegeldub meie töös. Meie eesmärk on luua ruume, mis on esteetiliselt meeldivad ja vastavad teie visioonile.

KT HALDUS JA REMONT pakub ka siseehitustöid, mis hõlmavad ukse- ja põrandaliistude paigaldust, siseseinte ehitust, kipsplaadi paigaldust ning parketi paigaldust. Meie meeskond omab pikaajalist kogemust erinevate siseehitustöödega ning oleme valmis aitama teil luua sisekeskkonna, mis vastab täpselt teie vajadustele ja soovidele.

Meie ettevõte tegeleb ka katusetöödega, sealhulgas katte paigaldusega, katuse soojustamisega, vihmaveesüsteemide paigaldusega ja sarikate ehitusega. Olgu tegemist viilkatuse, plekk-katuse, profiilplekk-katuse või eterniitkatusega, oleme valmis tagama, et teie katuse seisund oleks ideaalne ning teie vara oleks kaitstud.

KT HALDUS JA REMONT on teie usaldusväärne partner kõikides ehitus- ja remondiprojektides. Meie spetsialiseerumine viimistlustöödele, siseehitustöödele ja katusetöödele tagab, et saate kvaliteetseid tulemusi, mis vastavad teie ootustele. Oleme pühendunud iga projekti detailidele ning pakume professionaalset nõustamist ja lahendusi.

Võtke meiega ühendust ja laske meil aidata teil oma ehitus- või remondiprojekt teoks teha. Oleme siin, et leida parim lahendus teie vajadustele.

Kontakt:

kthaldus@gmail.com
+372 5674 0525

KT HALDUS JA REMONT OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Maris L.

Suurepärane viimistlustöö! Kõik on täpselt nii, nagu tahtsin.

- Kert U.

Kiired ja professionaalsed siseehitustööd. Väga rahul!

- Aivo T.

Nende põrandatööd on tipptasemel. Tulemus ületas ootused.

Kas teate, et suurem osa majasoojusest kaob läbi katuse?

Jah, on tõsi, et suurem osa majasoojusest kaob läbi katuse, eriti kui tegemist on halvasti isoleeritud või vanema katusega. Kuid on olemas mitmeid meetodeid, kuidas vältida soojuskadu läbi katuse: Isolatsiooni lisamine: Soojuse säilitamiseks tuleb paigaldada piisav isolatsioon, mis vähendab soojuskadu läbi katuse. Lisaisolatsiooni saab paigaldada olemasoleva katuse alla või uue katuse paigaldamise ajal. Õhutihendus: Õhutihendusega saab vältida sooja õhu väljumist läbi väikeste õhuvahede või pragude. Õhutihendus takistab ka külma õhu sissetungimist katuse alla. Katusekattematerjali

Dropdown

kõik artiklid

Millest alustada vannitoa remontimist?

Vannitoa remontimine võib olla suur ja keeruline projekt, kuid õige planeerimise ja ettevalmistusega saab see olla palju lihtsam. Siin on mõned sammud, millest
ssb.ee
Vannitoa remontimine võib olla suur ja keeruline projekt, kuid õige planeerimise ja ettevalmistusega saab see olla palju lihtsam. Siin on mõned sammud, millest alustada vannitoa remontimist: Planeerige eelarve: Vannitoa remontimine võib olla kulukas, seega on oluline planeerida eelarve ja arvestada kõigi kuludega, alates materjalidest ja tööjõukuludest kuni lisakulude, nagu viivitused ja ootamatud probleemid, arvelt. Valige stiil ja disain: Enne remonditööde alustamist on oluline valida vannitoale sobiv stiil ja disain. See aitab teil valida õigeid materjale ja lisaseadmeid, mis

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.