Rohkema info nägemiseks:

SERAN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme moe- ja ehtekaubandusettevõte, mis keskendub eksklusiivsete moekaupade, nagu näiteks käepaelte, tähtkuju-ehtede, voodipesukomplektide ja võtmehoidjate, müügile.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Oled otsimas ainulaadseid riideid ja aksessuaare, mis peegeldavad sinu isikupära ning toovad esile sinu stiilitaju? Oled õiges kohas! SERAN OÜ on kvaliteetseid rõivaid ja aksessuaare pakkuv bränd, mis on loodud täpselt sinu vajadusi silmas pidades. Meie laias valikus leidub midagi igaühele, olenemata vanusest, soost või stiilieelistustest.

Meie käepaelad on rohkem kui lihtsalt aja näitajad - need on kunstiteosed randmel, valmistatud parimast nahast ning kaunistatud tähtkujudega, et tuua sinu ellu veidi müstikat ja elegantsi. Kui otsid midagi erilist oma käele, siis meie kivikestega käeketid on just see, mida vajad. Need säravad eheted lisavad su stiilile särtsu ja panevad sind särama iga seltskonna keskpunktis.

Lisaks pakume ka mitmesuguseid aksessuaare, nagu võtmehoidjad, mis mitte ainult ei hoia su võtmed korras, vaid lisavad ka värvi su igapäevaellu. Meie voodipesukomplektid on mõeldud selleks, et muuta sinu magamistuba hubaseks oaasiks, kus saad lõõgastuda ja unustada argimured. Vali meie laiast valikust just endale sobiv komplekt ja naudi kvaliteetset und iga öö.

Meie eesmärk on tuua sinuni ainulaadseid tooteid, mis rõhutavad sinu individuaalsust ja panevad sind tundma end enesekindlalt. Kõik meie tooted on valmistatud parimatest materjalidest ja suurima täpsusega, et tagada nende vastupidavus ja kauakestvus. Meie disainid on loodud inspireerituna maailma mitmekesisusest ja ilust ning seetõttu leiad meie valikust alati midagi uut ja põnevat.

Kui soovid oma stiili täiendada ja väljendada oma isikupära läbi moe, siis oled oodatud külastama meie veebipoodi ja avastama meie imelise valiku. Oleme kindlad, et leiad midagi, mis paneb sind särama ja muudab iga päeva eriliseks.

Kui sul on küsimusi meie toodete või teenuste kohta, võta julgelt meiega ühendust. Meie sõbralik ja professionaalne meeskond on alati valmis sind abistama ning leidma just sulle sobiva lahenduse. Ootame sind avasüli meie SERAN OÜ perekonda - kus moe ja stiili maailm kohtub sinuga!

Tutvu tootevalikuga juba täna!

VEEIPOOD

SERAN OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kairi O.

Olen väga rahul oma ostudega! Käevõru kvaliteet ja disain on suurepärased.

- Erik H.

Voodipesukomplekt on uskumatult pehme ja mugav.

- Liis V.

Võtmehoidja on nii praktiline ja samas stiilne. Tehtud kvaliteetsest materjalist.

SERAN OÜ tegevusaruanne 2022

Seran Oü on väikeettevõte mis tegeleb põhiliselt interneti kaubandusega ja turgudel riiete ja aksessuaaride müügiga. 2023 aastal jätkatakse sama tegevusega

Dropdown

kõik artiklid

Tähtkujud ja ehtekunst: SERAN OÜ käevõrud, mis eannavad Sinu isiksust ja lugu

Astroloogia on alati olnud viis avastada sügavamaid tähendusi meie isiksuse ja saatuse kohta. Mis oleks, kui saaksid kanda endaga kaasas mitte ainult oma tähtku
ssb.ee
Astroloogia on alati olnud viis avastada sügavamaid tähendusi meie isiksuse ja saatuse kohta. Mis oleks, kui saaksid kanda endaga kaasas mitte ainult oma tähtkujude mõjusid, vaid ka ilusat ja unikaalset ehet, mis räägib sinu lugu? SERAN OÜ käevõrud tähtkujudega pakuvad just sellist võimalust – ühendades tähtede jõu ja ehtekunsti ilu. Meie käevõrud on loodud armastusega ning valmistatud kõrgekvaliteedilisest nahast. Kuid see pole veel kõik – need on kaunistatud tähtkujudega, mis kajastavad sinu unikaalseid omadusi ja isiksust. Olenemata sellest, kas oled Ambur, Neitsi või Kaljukits, meie

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.