Rohkema info nägemiseks:

AINUS EHITUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
AINUS EHITUS OÜ pakub Võrus professionaalset ripplagede paigaldust, kipsseinte ja -lagede ehitust, kipsi renoveerimist ning kipspõrandate valmistamist.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kui otsite usaldusväärset ja professionaalset ehitusettevõtet, mis hoolitseb kõikide teie ehitusalaste vajaduste eest, siis olete jõudnud õigesse kohta. AINUS EHITUS OPÜ on spetsialiseerunud mitmetele ehitustöödele, pakkudes kõrgekvaliteedilisi teenuseid, mis vastavad teie kõige nõudlikumatele ootustele.

Meie kogenud meeskond on valmis looma teie ruumidesse kaasaegseid ja esteetiliselt nauditavaid ripplagesid. Kas soovite luua unikaalse disainilahenduse või lihtsalt värskendada oma interjööri, oleme teie jaoks olemas.

Kergvaheseinad ja kipslaed on meie oskuste valdkond, kus me särame. Oleme tuntud täpse töö ja kvaliteetsete materjalide kasutamise poolest, tagades nii vastupidavad kipskonstruktsioonid, mis vastavad kõigile ohutus- ja tulekindluse standarditele.

Teie katus on teie vara esimene kaitseliin ilmastiku ja muude välismõjude vastu. AINUS EHITUS OPÜ pakub laias valikus katusetöid, alates katusetegemisest ja katuse remondist kuni katuseisoleerimiseni. Teie katus on meie prioriteet.

Soojustatud laed pakuvad suurepärast energiatõhusust ja mugavust. Meie meeskond teab, kuidas õigesti soojustada teie lagesid, tagades seeläbi optimaalse sisekliima kõigil aastaaegadel.

Meie eesmärk on pakkuda parimaid ehituslahendusi, mis vastavad täpselt teie vajadustele ja eelarvele. Oleme pühendunud kvaliteedile, tähtaegadele ja teie rahulolule. Kas soovite kodu renoveerida, ärihoone ehitada või mis tahes muud ehitusprojekti, AINUS EHITUS OPÜ on teie usaldusväärne partner.

Oleme alati valmis kuulama teie projekti ideid ja pakkuma parimaid ehituslahendusi. Üheskoos leiame teie jaoks sobiva tee edasi. Ärge jätke oma ehitusprojekti juhuse hooleks, vaid usaldage see professionaalidele, kellel on aastatepikkune kogemus ja pühendumus tipptasemele. Võtke meiega ühendust juba täna ja avastage, kuidas saame muuta teie ehitusunistused reaalsuseks. Teie rahulolu on meie jaoks kõige tähtsam!

Võtke ühendust juba täna!

KONTAKT

AINUS EHITUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Juta O.

Suurepärane ripplagede paigaldus! Kiire ja professionaalne töö.

- Kaspar V.

Kipsseinad ja -laed näevad imelised välja, täpselt nagu lootsime.

- Mart B.

Kipsi renoveerimine andis meie kodule uue hingamise!

Kipstööde A ja O

Kipsitöödel tuleks silmas pidada mitmeid aspekte, sealhulgas: Projekti: Enne alustamist tuleb valida õige projekt ja arvutada konstruktsiooni kandevõime, et veenduda, et see toetab kõiki rakendatavaid koormusi. Aluskonstruktsioon: Kipsi ei tohi paigaldada ohtlikule või ebastabiilsele aluskonstruktsioonile. Materjalid: Kipsi paigaldamisel tuleb kasutada kvaliteetseid materjale, mis vastavad ohutusnõuetele ja tagavad piisava kandvuse. Ehitustehnoloogia: Kipsitööde teostamisel tuleb järgida õiget ehitustehnoloogiat, et tagada tööde korrektsus ja pikaealisus. Järelhooldus: Kipsitööde

Dropdown

kõik artiklid

Mida silmas pidada ripplae ehitamisel?

Ripplae ehitamisel tuleb arvestada mitmeid aspekte, et tagada ripplae seisukorda ja kvaliteeti. Mõned aspektid, mida tuleb arvestada, on järgmised:   P
ssb.ee
Ripplae ehitamisel tuleb arvestada mitmeid aspekte, et tagada ripplae seisukorda ja kvaliteeti. Mõned aspektid, mida tuleb arvestada, on järgmised:   Projekti: Enne alustamist tuleb valida õige projekt ja arvutada lae kandevõime, et veenduda, et see toetab kõiki rakendatavaid koormusi. Struktuur: Ripplae vundament peab olema piisavalt tugev, et toetada lae koormust. Materjalid: Ripplae materjalid peavad olema vastupidavad ja vastama ohutusnõuetele. Ventilatsioon: Ripplae ehitamisel tuleb arvestada õhuvahetusega, et vältida niiskuse kogunemist ja sellele järgnevat seente

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.