Rohkema info nägemiseks:

KAUNIS KATUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ülim kvaliteet igal tööl

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kaunis Katus OÜ on katusetööde valdkonnas tegutsev ettevõte, mis on pühendunud kvaliteetsete ja paindlike lahenduste pakkumisele. Meie meeskond koosneb oma ala professionaalidest, kes on pühendunud iga projekti edukale lõpuleviimisele. Meie eesmärk on tagada, et iga katus, millega me tegeleme, oleks mitte ainult esteetiliselt meeldiv, vaid ka funktsionaalselt tõhus ja turvaline.

Lisaks katusetöödele pakume ka mitmeid muid teenuseid, mis aitavad kaasa teie kinnisvara väärtuse säilitamisele ja esteetilisele välimusele. Oleme uhked oma laia teenuste valiku üle, mis on kohandatud vastavalt meie klientide vajadustele ja soovidele.

Kui otsite partnerit, kes mõistab katuste olulisust ja on valmis pakkuma parimat teenust, siis Kaunis Katus OÜ on teie jaoks õige valik. Meie kogemus ja pühendumus kvaliteedile tagavad, et teie katus on meie kätes parimates tingimustes.

 

võtke ühe

KAUNIS KATUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari A.

Minu kogemus Kaunise Katus OÜ-ga oli erakordne! Nad tegid kiiret ja kvaliteetset tööd, pakkudes samal ajal suurepärast klienditeenindust. Soovitan soojalt!

- Jaan P.

Kaunis Katus OÜ tegi uskumatu töö mu katuse värvimisega! Nad otsisid parimad lahendused ja vastasid alati meeldivalt minu küsimustele. Suurepärane teenindus!

- Karin K.

Kaunise Katus OÜ pakkus efektiivset ja kvaliteetset teenust. Mul oli väga rõõm olla nende klient ja soovitan kindlasti nende teenuseid!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Katuse värvimine

Värskendab maja välimust ja kaitseb katust. Sobib eri tüüpi katustele, teostatakse peale katusepesu! KIVIKATUSE VÄRVIMINE   Aja jooksul muutub kivikatuse pind poorseks. Värvimine on vajalik selleks, et kaitsta katust Uus värvikiht täidab praod ja poorid ning muudab katusepinna vastupidavamaks ja säravamaks PLEKK-KATUSE VÄRVIMINE   – UUED TSINGITUD PINNAD  Katame katuse pinna korrosioonivastase kruntvärviga Värvime spetsiaalse plekk-katuse jaoks mõeldud värviga -VARASEMALT VÄRVITUD KATUSED Teostame lahtise värvi eemalduse Likvideerime

Dropdown

kõik artiklid

Katusepesu

Katuse puhastamine samblast. Katusel kasvav sammal tekitab liigset niiskust, mis tungib katusekatte alla. Selle tagajärjel võib hakata levima hallitus. Ta
ssb.ee
Katuse puhastamine samblast. Katusel kasvav sammal tekitab liigset niiskust, mis tungib katusekatte alla. Selle tagajärjel võib hakata levima hallitus. Talvel temperatuuri kõikumise tõttu võib katusekate saada kahjustada. Peale pesu töötleme katuse pinda sambla kasvu tõkestava ainega. Värskendab maja välimust, pikendab katuse eluiga Õigeaegne pesemine säästab tulevikus raha katuse parandamise arvelt Teostame professionaalset lõppkoristust Vajadusel vahetame purunenud katusekive                                                                             VAATA ROHKEM  

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.