Rohkema info nägemiseks:

VALGERANNA SEIKLUSPARK OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 367; jälgijaid - 1. Arvustusi - 5; Artikleid 1+ "Kirjuta VALGERANNA SEIKLUSPARK OÜ kohta arvamuslugu!"

VALGERANNA SEIKLUSPARK OÜ hetkeolukord

Juba 367 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,4 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Valgeranna Seikluspark OÜ äriline kirjeldus ja tuleviku strateegia

Valgeranna Seikluspark OÜ on asutatud 26.02.2021.

Valgeranna Seikluspark OÜ pakub külastajatele aktiivset vaba aja veetmise võimalust looduses.

Seikluspargi põhiteenuseks on puudevahelistele platvormidele ehitatud seiklusrajad. Kokku on seikluspargis 10 rada, millest 2 on õpperajad, 2 on 2-7 aastastele mõeldud lasterajad ning 6 on kõrgrajad, mis on mõeldud noortele ja täiskasvanutele. Lisateenustena pakutakse külastajatele piknikuplatsi renti, fotojahti, aardejahti, discgolfi ketaste renti ja koolitust.

Valgeranna seikluspark võtab külastajaid vastu aprillist oktoobrini. Kõige enam on külastajaid suvekuudel.

Valgeranna seikluspargi põhilise kliendibaasi moodustavad lastega pered ja noored. Peamised grupikülastused on õpilaste klassireisi või meeskonnaürituste raames. Põhiline külastatavust mõjutav tegur on ilm.

Ettevõtte missiooniks on pakkuda oma külalistele seiklusrohkeid elamusi ning looduslähedust aktiivsete tegevuste ja eneseavastamise kaudu. Ettevõtte visiooniks on olla Eesti eelistatuim seikluspark, kus puhata aktiivselt pere ja sõpradega.

Valgeranna Seikluspark on Pärnumaal ainuke omanäoline seikluspark, mis on rajatud looduse keskele ja mere äärde. Seikluspark pakub head võimalust peredele, kus täiskasvanud saavad külastada liivaranda ning lastele pakutakse aktiivset tegevust. Ettevõte peamised turunduskanalid on: uudiskirjad, sotsiaalmeedia reklaam, google ads reklaam, välireklaam ning koostöö Pärnu ettevõtetega ristturunduse näol.

Tulevikustrateegia hõlmab endas: 1. Iga aastast käibemahu ning külastajate arvu kasvu.

2. Turunduskulude suurendamist, et jõuda kliendigruppideni, mille suhtes on näha kasvupotentsiaali.

3. Välisturistide arvu kasvatamine vähemalt Covid-19 eelsele perioodile.

4. Radade ja ronimisvarustuse uuendamine, et olla vastavuses kehtivate ohutusreeglitega.

5. Põnevate teenusepakettide koostamine ja ürituste korraldamine, et täita madalhooaega (mai, september) ning kasvatada tipp hooaja täituvust (suvekuud).

6. Klienditeeninduse kvaliteedi parandamine 7. Piletiostu protsesside digitaliseerimine

VALGERANNA SEIKLUSPARK OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.