Rohkema info nägemiseks:

MK VIIMISTLUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1652; jälgijaid - 2. Arvustusi - 1; Artikleid 3+ "Kirjuta MK VIIMISTLUS OÜ kohta arvamuslugu!"
Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari K.

MK VIIMISTLUS OÜ pakub usaldusväärseid ja kvaliteetseid teenuseid. Mulle on väga meeldinud nende fassaaditööd ja siseviimistlustööd. Higistandardite täitmine on alati olnud nende prioriteediks.

- Martin P.

MK VIIMISTLUS OÜ on alati olnud minu jaoks usaldusväärne ja professionaalne ehitiste viimistleja. Mulle on väga meeldinud nende täpsed krohvimis- ja viimistluslahendused.

- Kersti R.

MK VIIMISTLUS OÜ on kindlasti üks professionaalsemaid ehitiste viimistlejaid Eestis. Olen alati olnud väga rahul nende kõrge kvaliteediga töödega.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

MK VIIMISTLUS OÜ ehitiste viimistlemine

MK VIIMISTLUS OÜ meeskond on võimeline teostama mitmesuguseid ehitiste viimistlemise töid. Meie eksperdid võivad teostada erinevaid ehitiste viimistlemise töid, sealhulgas seinte ja lagede ehitamist, fassaaditööd, vundamendi paigaldamist ja aluskonstruktsioonide ehitamist. Meie meeskond kasutab kvaliteetseid materjale ja töötab kohapeal, et tagada tööde parim võimalik tulemus. MK VIIMISTLUS OÜ meeskond on võimeline teostama erinevaid ehitiste viimistlemise tööde taotlusi, olenemata projekti suurusest või komplekssusest. Meie eelis on kõrge kvaliteediga tööde lõpetamine kiiresti ja alati

MK VIIMISTLUS OÜlt saate kõikehõlmavaid ehitiste viimistlemise töid, kasutades kvaliteetseid materjale ja kiiresti lõpetades tööd. Meie meeskond on võimeline teostama erinevaid ehitiste viimistlemise tööde taotlusi. Võtke meiega ühendust ja me parandame teie ehitise välimust!

Dropdown

kõik artiklid

Miks tellida krohvimisteenus meie käest?

Kvaliteetse krohvimise saamiseks võite alati usaldada MK VIIMISTLUS OÜ ekspertide meeskonda. Meie meeskond kasutab kõrgema kvaliteediga krohvimisvahendeid ja -m
ssb.ee
Kvaliteetse krohvimise saamiseks võite alati usaldada MK VIIMISTLUS OÜ ekspertide meeskonda. Meie meeskond kasutab kõrgema kvaliteediga krohvimisvahendeid ja -materjale, mis aitavad luua värske ja usaldusväärse välimuse. Krohvimiseks kasutatakse erinevaid materjale ja tehnikaid, mis on sobivad erinevate ehitiste jaoks. Meie eksperdid võivad teostada erinevaid krohvimise tehnikaid, näiteks katusekrohvimine, kõrghaljastusega krohvimine, krohvimine pahteldatud pinnale, värvitud pinnale või krohvimine betoonpinnale. Erinevate krohvimismaterjalide ja -meetodite abil aitame me luua püsiva ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.