Rohkema info nägemiseks:

ASKOMER EHITUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Spetsialiseerume vannitubade remondile ja plaatimistöödele, kui tegeleme ka üldehitustöödega. Meie kogenud meeskonna eesmärk on teie kodule uus hingamine anda!

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Teie kodu on rohkemat kui lihtsalt hoone. See on koht, kus saate väljendada oma isikupära, kus luuakse mälestusi ja kus saate nautida mugavust ja turvalisust. Kui soovite oma kodu täiustada või uut kodu ehitada, siis võite loota Askomer Ehitusele - me oleme teie partner teie unistuste kodu loomisel.

Askomer Ehitus on ehitusettevõte, mis on tuntud oma kvaliteetse töö ja klientide keskendatuse poolest. Oleme pühendunud teie kodu muutmisele funktsionaalsemaks, kaunimaks ja teie vajadustele vastavamaks. Meie fookuses on plaatimistööd, vannitubade remont ja ehitus ning üldehitus. Meie südikas meeskond on pühendunud kvaliteedile ning detailidele, tuues teie koduvisioonid reaalsusesse. Oleme aastate jooksul loonud kauneid sisekujunduse lahendusi ja funktsionaalseid ruume üle Eesti.

Kui soovite oma kodu muuta või unistate uuest kodust, võtke meiega ühendust. Askomer Ehitus on siin, et aidata teil oma unistuste kodu teoks teha!

facebook

ASKOMER EHITUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Siret L.

Tulemus oli väga kaunis!

- Rutt K.

Väga osav meeskond, soovitan!

- Karl E.

Vannituba sai täiesti uue ilme ja hingamise.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kodu värskendus - vannitoa remont Askomer Ehitusega

Teie kodu vannituba on koht, kus algab ja lõpeb iga päev. See on koht, kus saate rahulikult alustada hommikut või lõõgastuda pärast pikka tööpäeva. Seepärast on vannituba üks olulisemaid ruume teie kodus, ja selle seisund võib mõjutada teie elukvaliteeti. Kui olete unistanud kaasaegsest, funktsionaalsest ja kaunist vannitoast, siis on aeg pöörduda Askomer Ehituse poole, et muuta teie unistused reaalsuseks. Kas teie vannituba on juba ammu vajunud unustusse või vajab lihtsalt värskendust? Vannitoa remont on ideaalne võimalus anda teie kodule uus hingamine. Askomer Ehitus on spetsialiseerunud

Dropdown

kõik artiklid

Plaatimistööd - kodu elegants ja praktilisus ühes

Kodu on koht, kus iga detail loeb, olgu selleks siis sisekujundus, funktsionaalsus või üldine atmosfäär. Üks olulisemaid elemente, mis mõjutavad nii kodu välimu
ssb.ee
Kodu on koht, kus iga detail loeb, olgu selleks siis sisekujundus, funktsionaalsus või üldine atmosfäär. Üks olulisemaid elemente, mis mõjutavad nii kodu välimust kui ka kasutusmugavust, on põrand ja seinakate. Plaatimistööd on selles osas võtmeks, et tuua teie koju elegantsi ja praktilisust üheaegselt. Selles artiklis uurime lähemalt, miks plaatimistööd on olulised ja kuidas Askomer Ehitus saab aidata teil oma kodu täiustada. Plaatimine on rohkemat kui lihtsalt põranda või seina katmine plaatidega. See on kunst, mis võib teie kodu muuta kaunimaks, vastupidavamaks ja funktsionaalsemaks.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.