Rohkema info nägemiseks:

FLEKSTAR OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Spetsialiseerume kvaliteetsete ühekordsete kaitsekinnaste ja töökinnaste pakkumisele, tagades klientide turvalisuse ja mugavuse - oleme UNIGLOVES brändi maaletooja!

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu - Kes me oleme ja millega tegeleme?

Ettevõtte meeskond koosneb pühendunud ja kirglikest spetsialistidest, kes jagavad ühiseid eesmärke ja väärtusi. Meie meeskond on valmis pakkuma klientidele kvaliteetseid lahendusi ning looma pikaajalisi ja usaldusväärseid suhteid.

Flekstar OÜ, mis tähistab Flexible Target - paindlik siht, on noor ja ambitsioonikas ettevõte, mis sündis märtsis 2021. See oli ajal, mil COVID-19 räsis nii inimesi kui ka ettevõtteid ning paljud olid sunnitud tegevusetult aega veetma. Ettevõtte asutaja, kellel oli juba mõningane ettevõtluskogemus, hakkas selle tegevusetuse tõttu tundma rahulolematust ja soovi midagi uut ja kasulikku luua.

Sellest soovist sündis idee, mille keskmes oli muuta maitsetaimed, põllusaadused ja puuviljad kuivatamise teel pikalt säilivaks, kasutades selleks päikeseenergiat ja minimaalselt elektrienergiat. Kuid selleks, et seda ideed ellu viia, vajati ühekordseid kummikindaid, kuna tegevus oli otseselt seotud toiduainetega.

Kaubanduslike ühekordsete kummikinnaste hindade tõttu tundus see algul kulukas ettevõtmine. Marginaalid olid juba niigi väikesed, mistõttu polnud mõistlik investeerida liiga palju kaitsevarustusse. Siinkohal hakkas ettevõtte asutaja otsima alternatiive välismaistelt turgudelt.

Pärast pikaajalist otsingut ja uurimistööd leidis ta ideaalse koostööpartneri Ühendkuningriigist, nimega UNIGLOVES UK Ltd. Selle koostööpartneri kaudu saadi kvaliteetsed ühekordsed kummikindad, mis olid taskukohased ja vastasid kõigile nõuetele. Seejärel sündis uus haru Flekstar OÜ tegevuses - ühekordsete kinnaste jae- ja hulgimüük Eestis.

Aasta lõpus, 2021, saabus esimene kast kvaliteetseid kindaid, ja sellest hetkest alates on Flekstar OÜ kasvanud ja arenenud kiiresti. Ettevõte on nüüdseks saanud usaldusväärseks partneriks klientidele, kes vajavad kvaliteetseid kaitsevahendeid. Flekstar OÜ on võtnud oma missiooniks pakkuda mitmekülgseid lahendusi päikeseenergia kasutamise valdkonnas ja samal ajal tagada, et kõigil oleks juurdepääs taskukohastele ja kvaliteetsetele ühekordsetele kummikinnastele.

Kui soovite rohkem teada saada Flekstar OÜ-st ja nende tegevusest või olete huvitatud ühekordsete kummikinnaste hulgimüügist või jaemüügist, siis võtke julgelt ühendust Flekstar OÜ-ga. Meie meeskond on alati valmis pakkuma professionaalset nõustamist ja kvaliteetseid tooteid, mis vastavad teie vajadustele.

Flekstar OÜ - Teie usaldusväärne partner kaitsevahendite valdkonnas!

kontakt

FLEKSTAR OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Juhan I.

Latekskindad sobivad suurepäraselt meditsiinivaldkonda.

- Sandra K.

Flekstar-i kindad on suurepärased!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Mis materjalist töökindad valida?

Töökindade valimisel on oluline arvestada töö tehtavat tüüpi ja töökoha nõudmisi. Materjali valik sõltub töö tehtavast tüübist ja töökohal esinevatest ohuteguritest. Mõned tavalisemad töökindade materjalid on: Nitrilkumm: Nitrilkummist töökindad on üsna populaarsed, sest need on veekindlad, õlivastased ja kemikaalikindlad. Need sobivad hästi näiteks mehaanikatööde, elektritööde, käsitöö ja tööstustöö tegemiseks Lateks: Lateksist töökindad on elastsed, veekindlad ja õlivastased. Need sobivad hästi näiteks meditsiinitööstuses, laborites ja tööstustööde tegemiseks. Vinüül: Vinüülist töökindad

Dropdown

kõik artiklid

Mida võiksite meie kohta teada?

Kui tegemist on ühekordsete nitriil-, lateks- ja vinüülkindade maaletoojaga, on Flekstar Oü tuntud oma pühendumuse ja kvaliteetse teenuse poolest. Ettevõte on e
ssb.ee
Kui tegemist on ühekordsete nitriil-, lateks- ja vinüülkindade maaletoojaga, on Flekstar Oü tuntud oma pühendumuse ja kvaliteetse teenuse poolest. Ettevõte on edukalt toonud turule mitmesuguseid ühekordseid kindaid ja laiendanud oma tootevalikut ka töökinnaste osas. Flekstar Oü on UNIGLOVES Ltd ametlik partner ning tarnib nende tooteid Eestis, Lätis ja Soomes. Flekstar Oü tooted on leidnud kasutust mitmetes valdkondades, olles esmatähtsad suurtööstuste, haiglate, raviasutuste, restoranide, puhastusettevõtete ja hulgilaode jaoks. Ühekordsed kindad on hädavajalikud paljudes kutsealades, kus

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.