Rohkema info nägemiseks:

LUCTOR EHITUS OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie eesmärk on teostada teie ehitusalaseid unistusi läbi kvaliteetse, usaldusväärse ja professionaalse teeninduse.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Oleme olnud ehitusvaldkonnas aktiivsed juba aastaid, ja meie teekond on olnud täis väljakutseid, saavutusi ja õppetunde.

Alustasime oma teekonda väikese ettevõttena, kes keskendus ehitamisele ja remonditöödele. Aastatega oleme kasvanud ja mitmekesistanud oma tegevusi, lisades oma portfelli erinevaid projekte, sealhulgas aiamajade, kuuride ja mittemaamajade ehitamise, üld- ja eramuehituse, viimistlustööd, renoveerimise, remondi ja hooldustööd ning ehituse peatöövõtu.

Mis meid eristab, on pidev pühendumus kvaliteedile ja klientide rahulolule. Me ei pea ennast pelgalt ehitajateks, vaid partneriteks, kes aitavad teil oma ehitusprojektid ellu viia. Meie meeskond koosneb kogenud spetsialistidest, kes teavad, kuidas viia lõpule ka kõige keerukamad projektid, säilitades samal ajal kvaliteedi ja tähtaegade järjepidevuse.

Meie missiooniks on olla usaldusväärne partner igas ehitusprojektis, olenemata selle suurusest või keerukusest. Me usume, et iga projekt on võimalus näidata meie pühendumust tipptasemele ja klientide rahulolule.

Võta meiega ühendust:

LUCTOR EHITUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Laur K.

Nende meeskond oli professionaalne, kiire ja täpne igas etapis meie koduprojekti ehitamisel. Alates esimesest kohtumisest kuni lõpliku üleandmiseni olid nad alati kättesaadavad meie küsimuste ja murede jaoks ning suutsid neile kiirelt ja tõhusalt vastata.

- Martin P.

Meie projekt läks sujuvalt ning tulemus ületas meie ootusi. Soovitan neid kõigile, kes otsivad usaldusväärset ehituspartnerit.

- Kristo S.

Nende kvaliteetne töö ja tähelepanelik suhtumine projektisse muutis kogu kogemuse meeldivaks. Ma soovitan neid kõigile, kes otsivad usaldusväärset partnerit oma ehitusprojektidele.

LUCTOR EHITUS OÜ tegevusaruanne 2022

Luctor Ehitus OÜ on Eesti ettevõte, mis asutati 5. aprillil 2021. aastal. Selle lühikese tegutsemisaja jooksul on ettevõte suutnud end tõestada kui usaldusväärne ja tulemuslik osaühing, mille müügitulu aruandeaastal ulatus 678 544 euroni. See on märkimisväärne saavutus, arvestades, et ettevõte on olnud turul vaid lühikest aega. Luctor Ehitus OÜ juhatus on koostanud 2022. aasta raamatupidamise aastaaruande, mis on koostatud äriseadustiku nõuete kohaselt. See dokument kajastab õigesti ja õiglaselt osaühingu vara, kohustusi ja omakapitali ning majandustegevuse tulemust. See on oluline, sest see

Dropdown

kõik artiklid

Kas abihoonete rajamine kodu kõrvale on mõistlik?

Abihoonete rajamine enda elamu juurde võib olla mõistlik juhul, kui sul on vaja lisaruumi näiteks töö, puhkamise või hoiustamise jaoks. See võib lisada elamule
ssb.ee
Abihoonete rajamine enda elamu juurde võib olla mõistlik juhul, kui sul on vaja lisaruumi näiteks töö, puhkamise või hoiustamise jaoks. See võib lisada elamule lisaväärtust ja muuta elukeskkonna mugavamaks. Abihoone võib sisaldada näiteks töökoda, garaaži, sauna, jõusaali, magamistuba või muud sarnast. Enne abihoonte rajamise otsustamist tuleb arvestada mitmeid tegureid. Esiteks tuleb hinnata oma vajadusi ja arvestada, kas abihoone lahendab tekkinud probleemi. Teiseks tuleb arvestada oma eelarvet ja sellega, kui palju raha oled valmis abihoonte ehitamiseks kulutama. Abihoonete ehitamine

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.