Rohkema info nägemiseks:

LUCTOR EHITUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie eesmärk on teostada teie ehitusalaseid unistusi läbi kvaliteetse, usaldusväärse ja professionaalse teeninduse.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Oleme olnud ehitusvaldkonnas aktiivsed juba aastaid, ja meie teekond on olnud täis väljakutseid, saavutusi ja õppetunde.

Alustasime oma teekonda väikese ettevõttena, kes keskendus ehitamisele ja remonditöödele. Aastatega oleme kasvanud ja mitmekesistanud oma tegevusi, lisades oma portfelli erinevaid projekte, sealhulgas aiamajade, kuuride ja mittemaamajade ehitamise, üld- ja eramuehituse, viimistlustööd, renoveerimise, remondi ja hooldustööd ning ehituse peatöövõtu.

Mis meid eristab, on pidev pühendumus kvaliteedile ja klientide rahulolule. Me ei pea ennast pelgalt ehitajateks, vaid partneriteks, kes aitavad teil oma ehitusprojektid ellu viia. Meie meeskond koosneb kogenud spetsialistidest, kes teavad, kuidas viia lõpule ka kõige keerukamad projektid, säilitades samal ajal kvaliteedi ja tähtaegade järjepidevuse.

Meie missiooniks on olla usaldusväärne partner igas ehitusprojektis, olenemata selle suurusest või keerukusest. Me usume, et iga projekt on võimalus näidata meie pühendumust tipptasemele ja klientide rahulolule.

Kontakt

LUCTOR EHITUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Laur K.

Nende meeskond oli professionaalne, kiire ja täpne igas etapis meie koduprojekti ehitamisel. Alates esimesest kohtumisest kuni lõpliku üleandmiseni olid nad alati kättesaadavad meie küsimuste ja murede jaoks ning suutsid neile kiirelt ja tõhusalt vastata.

- Martin P.

Meie projekt läks sujuvalt ning tulemus ületas meie ootusi. Soovitan neid kõigile, kes otsivad usaldusväärset ehituspartnerit.

- Kristo S.

Nende kvaliteetne töö ja tähelepanelik suhtumine projektisse muutis kogu kogemuse meeldivaks. Ma soovitan neid kõigile, kes otsivad usaldusväärset partnerit oma ehitusprojektidele.

LUCTOR EHITUS OÜ tegevusaruanne 2023

Luctor Ehitus OÜ OÜ asutati 05.aprillil 2021.aastal. Aruandeaastal oli osaühingu müügitulu 856 235 eurot. Luctor Ehitus OÜ juhatus on äriseadustikust lähtuvalt koostanud 2023. aasta raamatupidamise aastaaruande, mis kajastab õigesti ja õiglaselt osaühingu vara, kohustisi ja omakapitali ning majandustegevuse tulemust. Raamatupidamise aastaaruande koostamisel on järgitud raamatupidamise seaduse ja hea raamatupidamistava nõudeid.

Dropdown

kõik artiklid

Kumb on parem, kas kivi või plekkkatus?

Teraskatused on valmistatud terasest ja nad on tavaliselt väga vastupidavad ja tugevad. Need on vastupidavad ilmastikuoludele ning nad ei mädane ega roosteta ki
ssb.ee
Teraskatused on valmistatud terasest ja nad on tavaliselt väga vastupidavad ja tugevad. Need on vastupidavad ilmastikuoludele ning nad ei mädane ega roosteta kiiresti. Teraskatuste paigaldamine on tavaliselt kiire ja lihtsam, mis tähendab, et nende paigaldamine võib võtta vähem aega kui kivikatuse paigaldamine. Teraskatustel on ka madal hind ja nad vajavad vähe hooldust. Kivikatused on valmistatud kivist ja nad on esteetilisemad kui teraskatused. Need sobivad paremini hoonega, mille arhitektuur on keskkonnasõbralik ja klassikaline. Kivikatused võivad kesta kaua ja neid on lihtne hooldada,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.