Rohkema info nägemiseks:

ÖKOVÄRV OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 392; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta ÖKOVÄRV OÜ kohta arvamuslugu!"

ÖKOVÄRV OÜ hetkeolukord

Juba 392 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Ökovärv OÜ alustas 2021 aastal ökoloogiliste savivärvide tootmist. Firma pakub esmajärjekorras siseruumidesse sobivaid savivärve. Need on põhiosas valmistatud savidest ja kriidist, toonitavad mineraalsete, soovi korral täislooduslike pigmentidega. Tooteid müüakse kaubamärgi IN

ECO nime all.

IN ECO värvid pole mitte ainult VOC-i, mürkide ja plastivabad, vaid ka antistaatilised, hea hingavuse e. difuussuse ja niiskusrežiimi iseregulatsiooniga. Need sobivad eriti hästi kokku sisekliimat reguleerida aitavate looduslike materjalidega nagu savi ja lubikrohvitud pinnad.

Siiski annavad need oma efekti ka tavaliste kipsplaatide ja krohvitud paneel- ja plokkehituste sisepindadel.

Meie kodud ja ehitised toimivad tervikuna ning igal kihil on oma tähtsus. Meie siseruumide keskkond saab IN ECO savivärve kasutades toetust looduslikust tasakaalust ja me tunneme nendes ruumides end lihtsalt paremini. Iidne ehitusmaterjal savi on tuntud oma heade omaduste poolest: antistaatiline, poorne, niiskuse ja temperatuuriga hästi kohanev looduslik materjal, mis aitab neutraliseerida õhust kahjulikku ja tuua esile meile kasulikku.

Firmal on loodud interneti koduleht aadressiga:ineco.ee. Samuti võib leida infot IN ECO värvide kohta Facebookist. 2022 aasta möödus peamiselt ettevõtte käivitamise tähe all. Ettevõtte 2023 aasta üheks eesmärgiks on oluline müügi suurendamine. 2022 aasta kahjum on plaanis katta 2023 aastal teenitava kasumi arvelt.

ÖKOVÄRV OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.