Rohkema info nägemiseks:

MEDTRANSPORT TEENUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud patsientide väärikale transpordile, kasutades voodikohti, ratastooliga ligipääsetavaid sõidukeid ja invatakso teenuseid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

MEDTRANSPORT TEENUS OÜ mõistab, et liikuvus ei tohiks kunagi olla luksus. See on põhivajadus, eriti neile, kes seisavad silmitsi terviseprobleemidega. Meie missiooniks on pakkuda turvalist, mugavat ja väärikat transporti patsientidele, kes vajavad liikumist ühest kohast teise. Olgu selleks sõit meditsiinilisele vastuvõtule, kojusõit pärast haiglast väljakirjutamist või mõni muu reisivajadus, me tagame, et iga teekond on korraldatud suurima hoolitsusega.

Meie spetsialiseeritud sõidukite park on loodud kõigi liikumisabivahendite majutamiseks, sealhulgas lamamisvoodid ja ratastoolid. Pakume ainulaadset invataksoteenust, mis on spetsiaalselt kohandatud haigete ja erivajadustega inimeste vajadustele, tagades, et iga üksikisik saab osaks vajalikust tähelepanust ja mugavusest.

Pühendumusega olla oma klientide jaoks olemas 24 tundi ööpäevas, ei ole meie teenused ainult transpordist; need on mõeldud rahuolu pakkumiseks. Meie professionaalne ja empaatiline meeskond on koolitatud erinevate meditsiiniliste seisundite ja liikumisraskustega toimetulekuks, tagades sujuva ja stressivaba kogemuse.

Meie loosung, 'Liikudes hoolivalt, igal ajal, igal pool!' ei ole lihtsalt fraas; see on meie lubadus teile. Püüdleme selle poole, et olla rohkem kui lihtsalt teenus; me soovime olla kaaslane teie taastumisteekonnal ja kaugemalgi. Usaldage meid oma liikuvuspartnerina, sest MEDTRANSPORT TEENUS OÜ-s usume, et iga teekond tuleks läbida kaastunde ja hoolivusega.

Neile, kes otsivad 'lamamisvoodite transporti', 'ratastoolitransporti' või usaldusväärset 'patsientide transporti 24h', ei ole vaja kaugemale vaadata. Oleme pühendunud teie vajaduste teenindamisele suurepärasuse ja empaatiaga. Las meie võtame rooli, et teie saaksite keskenduda sellele, mis on tõeliselt oluline - teie tervis ja heaolu.

MEDTRANSPORT TEENUS OÜ kontaktid

MEDTRANSPORT TEENUS OÜ tegevusaruanne 2022

MEDTRANSPORT TEENUS OÜ on asutatud 23. aprill 2021 aastal. Ettevõtte põhitegevusalaks on matusega seotud toimingute transporditeenuse pakkumine Ettevõtte 2022. aasta müügikäive oli 2 305 eurot (2021. aastal oli 44 eurot). Majandusaasta lõpetati kahjumiga. Juhatuse liikme tööd ei tasustatud. MEDTRANSPORT TEENUS OÜ majandusaasta netovara ei vasta seaduses toodud nõudele, mis on vähem kui pool seadusega lubatud minimaalne osakapitali suurus (2 500 eurot). Kuna tegemist on alustava ettevõttega kus osakapital on sissemakseta, siis on kavandatud 2023. aastal maksta sisse osakapital ja suurendada

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas invatakso teenused muudavad ligipääsetava reisimise revolutsiooniliseks

Ligipääsetav reisimine on põhiõigus, mis võimaldab puuetega inimestel ja eakatel täielikult ühiskonnaelus osaleda. See ei ole ainult transport; see on vabadus,
ssb.ee
Ligipääsetav reisimine on põhiõigus, mis võimaldab puuetega inimestel ja eakatel täielikult ühiskonnaelus osaleda. See ei ole ainult transport; see on vabadus, iseseisvus ja väärikus. Invataxo on MEDTRANSPORT TEENUS OÜ poolt pakutav uuenduslik teenus, mis on mõeldud ligipääsetava reisimise maastiku muutmiseks läbi innovaatiliste lahenduste, mis on kohandatud puuetega inimeste, eakate ja tervishoiuasutuste vajadustele. Väljakutsed ligipääsetavas transpordis Traditsioonilised transpordisüsteemid ei suuda tihti mahutada liikumisraskustega inimeste unikaalseid vajadusi, esitades füüsilisi

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.