Rohkema info nägemiseks:

HINGEGA LOODUSES OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 17560; jälgijaid - 3. Arvustusi - 2; Artikleid 4+ "Kirjuta HINGEGA LOODUSES OÜ kohta arvamuslugu!"

Ettevõtte lugu

Avasta Eesti taltsutamatu looduse süda koos meiega! Seiklus kutsub ja mälestused ootavad. Meie koerarakendiga seiklused kutsuvad sind saama üheks loodusega, rajades teed läbi lumiste metsade ja üle jäätunud järvede, luues samal ajal ainulaadse sideme meie elujõuliste koerakaaslastega.

Miks valida meie koerarakendi seiklused?

  • Suhe loodusega: Meie seiklused pole lihtsalt tegevused; need on süvenevad kogemused, mis ühendavad sind Eesti maastike toores iluga. Tunne erutust karge õhu vastu oma nahal, kui liigud läbi võlumaailma metsade ja puutumatu looduse.
  • Kaasahaarav meeskonnatöö: Meie koerarakendi tegevused keskenduvad inimese ja koera vahelisele tugevale sidemele. Õpi suhtlema, juhtima ja navigeerima meeskonnana, luues unustamatuid hetki kaaslastevahelisest ühtsusest ja usaldusest.
  • Seiklus kõigile: Olgu sul soov adrenaliinirohkeks teekonnaks või rahulikuks pereürituseks, meie koerarakendi seiklused on mõeldud kõigile. Alates põnevatest kelgusõitudest kuni rahulike kajakisõitudeni pakume erinevaid kogemusi, mis sobivad iga seiklushimulise vaimuga.

Meie pakkumised

HINGEGA LOODUSES OÜ-s pakume mitmesuguseid välitegevusi, mis lubavad jätta sulle jutustamist väärt lood ja igatsuse tagasi tulla. Meie pakkumised hõlmavad:

  • Koerarakendi sõidud: Liugle läbi Väikese Lapimaa talvise imedemaa kelgul, mida veavad meie võimsad ja agarad koerad.
  • Koerarakendi matkad: Neile, kes eelistavad aeglasemat tempot, liitu meiega matkal, mida saadavad meie sõbralikud koerarakendid, ideaalne imeliste fotode jäädvustamiseks ja kestvate mälestuste loomiseks.
  • Fotograafia sessioonid: Jäädvusta oma seiklus professionaalse fotosessiooniga, mis on seatud Eesti looduse hingematva tausta ette.
  • Kajaki rent ja tuurid: Avasta Eesti rahulikke vesi meie kajakirendiga või liitu giidiga tuurile, et avastada meie 12 järve kajakituuri või Soomaa kajakituuri peidetud pärle.

HINGEGA LOODUSES OÜ-ga on sinu seiklus rohkem kui lihtsalt tegevus; see on võimalus luua sügav ühendus loodusega, proovile panna ennast ja nautida meie uskumatute koerarakendite seltskonda.

Võta meiega ühendust juba täna!

Vaata rohkem

HINGEGA LOODUSES OÜ kontaktid

5 põhjust, miks valida kelgukoerte seiklus eestis

Kelgukoerte seiklus on põnev teekond läbi lumiste maastike, mida veavad pühendunud ja hästi väljaõpetatud kelgukoerad. Osalejad kogevad mushingu ehk kelgukoertega sõitmise põnevust, mis hõlmab koerasaani juhtimist erinevatel maastikel, sageli kauges ja kaunis keskkonnas. Eesti oma laialdaste metsade, jäätunud järvede ja lumiste talvedega pakub autentse kelgukoerte seikluse jaoks ideaalset tausta. Geograafiline asukoht tagab kliima, mis toetab kelgukoerte hooaega, pakkudes seiklejatele ainulaadset võimalust uurida Balti regiooni tõeliselt eristuval viisil. Põhjus 1: Puutumatu loodus ja
Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Nõuandeid jätkusuutlikuks puuhoolduseks

Puud on meie planeedi kopsud, mängides olulist rolli süsinikdioksiidi absorbeerimisel ja hapniku vabastamisel. Nad pakuvad elupaika metsloomadele, stabiliseeriv
ssb.ee
Puud on meie planeedi kopsud, mängides olulist rolli süsinikdioksiidi absorbeerimisel ja hapniku vabastamisel. Nad pakuvad elupaika metsloomadele, stabiliseerivad mulda ja aitavad kaasa meie vaimsele ja füüsilisele heaolule. Kliimamuutuste ja keskkonna degradatsiooni valguses on olulisem kui kunagi varem hoolitseda meie puude eest jätkusuutlikult. Jätkusuutlik puuhooldus on puude tervise säilitamise ja parandamise praktika, mis on keskkonnasõbralik, sotsiaalselt kasulik ja majanduslikult elujõuline. See hõlmab terviklikku lähenemist, mis arvestab puuhoolduspraktikate pikaajalisi mõjusid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.