Rohkema info nägemiseks:

BYKRISTELS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme käsitööna valmistatud naturaalsete ilutoodete tootmise ja unikaalsete käteoskuste töötubade korraldamisega, tuues looduse puhtuse ja loomingulise rõõmu otse klientide ellu.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

ByKristelS OÜ on koht, kus looduslikud ilutooted ja käteoskuste võlu saavad harmooniliselt kokku. Nende pakutav hõlmab mitmekülgset valikut naturaalseid ilutooteid ning loomingulisi töötubasid, kus saate ise käed külge panna ja luua midagi erilist.

ByKristelS OÜ toodete hulka kuuluvad kehakoorijad, huulepalsamid, näomaskid, aroomivahad, kinkekomplektid, toaparfüümid ja palju muud. Kõik need tooted on valmistatud armastusega, kasutades ainult looduslikke koostisosi, et pakkuda teie nahale õrnust ja hoolitsust. Kehakoorijad muudavad duši all käigu tõeliseks spaakogemuseks, huulepalsamid kaitsevad huuli loomulikult, näomaskid ja näoõlid hellitavad nahka, aroomivahad loovad lõõgastava õhkkonna, kinkekomplektid on täiuslikud kingitused ning toaparfüümid, küünlad ja küünlaalused lisavad kodusele keskkonnale looduslikku elegantsi.

ByKristelS OÜ käteoskuste töötoad on elamus, mis viib osalejad otse loomise südamesse. Töötubades saab valmistada endale kehakoorijat, avastades samal ajal looduslike koostisosade maailma. Osalejad saavad ise valida lõhna- ja värvieelistused, luues nii täiesti isikupärase toote. Kogenud juhendajad tagavad, et igaüks saab nautida käteoskuste maagiat, olgu tegemist firmapidu, tüdrukute õhtu, sünnipäeva või lihtsalt toreda kogunemisega.

Miks valida ByKristelS OÜ tooted ja töötoad?

  1. Looduslikud Koostisosad: Kõik tooted on valmistatud puhtast loodusest pärit koostisosadest, mis hellitavad ja hooldavad nahka.

  2. Unikaalsus ja Isikupära: Iga toode on kui käsitööna valminud kunstiteos, ning töötubades loodud kehakoorijad kannavad endas iga osaleja isiklikku puudutust.

  3. Mitmekesine Valik: Tootevalikus leidub midagi igaühele - alates kehahooldustoodetest kuni lõõgastavate aroomivahadeni.

  4. Loominguline Töötuba: Töötoad pakuvad mitte ainult võimalust õppida uusi oskusi, vaid ka unikaalset võimalust veeta aega sõprade või kolleegidega.

  5. Muretu Korraldus: Fikseeritud hind ja hoolikalt läbimõeldud müügitingimused tagavad, et iga üritus saab olema sujuv ja muretu.*

Kuidas tellida ja ühendust võtta?

Kui soovite kogeda looduse puhtust ja käteoskuste võlu, siis võtke ühendust ByKristelS OÜ-ga aadressil info@bykristels.ee. Saate tellida nende tooteid või korraldada unikaalse käteoskuste töötoa, mis jääb kauaks meelde. Avastage looduse ilu ja loomingu võlu ByKristelS OÜ-ga!

Võtke meiega ühendust juba täna!

KONTAKT

BYKRISTELS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kadri T.

Minu tundlik nahk on neid tooteid suurepäraselt talunud, mis teeb mind õnnelikuks. Lisaks on suurepärane teada, et tooted on sobilikud veganitele.

- Kertu K.

Minu tundlik nahk on neid tooteid suurepäraselt talunud, mis teeb mind õnnelikuks. Lisaks on suurepärane teada, et tooted on sobilikud veganitele.

- Jaanika J.

Olen olnud nende kehahooldustoodete ja toaparfüümide püsikunde juba mõnda aega ja ma pole kunagi pettunud.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Toaparfüümid - luksuslik element igas eluruumis

Naturaalsetest õlidest valmistatud toaparfüümid on tõeliselt luksuslik lisand igale eluruumile. Need tooted on valmistatud ilma loomsete toodete ja loomkatseteta ning seetõttu sobivad need suurepäraselt ka veganitele. Toaparfüümide valmistamine on käsitöö, mis hõlmab hoolikalt valitud baasõlisid, mis vastavad \"mitte-GMO\" standarditele ning EU 1829/2003 ja 1830/2003 määrustele. Kõik tootmise elemendid on valitud hoolikalt keemiatehnoloogide poolt, et tagada toodete kvaliteet ja ohutus. Baasõlid, mis on looduslikud ja tervislikud, annavad toodetele tugeva aluse ning vähendavad nende tootmise

Dropdown

kõik artiklid

Tule veeda üks kvaliteetne õhtu meie stuudios!

Pane kokku kuni kaheksa-pealine punt ägedaid inimesi ning võtke ette suund Tartu südalinna Rüütli tänavale! Meie teeme kõik ülejäänud ise ära, et teil tuleks ük
ssb.ee
Pane kokku kuni kaheksa-pealine punt ägedaid inimesi ning võtke ette suund Tartu südalinna Rüütli tänavale! Meie teeme kõik ülejäänud ise ära, et teil tuleks üks tore firmapidu, tüdrukute õhtu, sünnipäev või lihtsalt tore kogunemine.   Kehakoorija valmistamise töötuba Inimesi: 8 (miinimum arv) Hinnas sisaldub kehakoorija valmistamise töötuba ning tooraine, mille tulemusel saate enda lõhna- ja värvieelistustele sobiva kehakoorija valmistada. Ruum kaunistatakse vastavalt teie ürituse teemale - laudadele tulevad vastavad kaunistused, tekstid, plakatid. Võimalus kuulata oma muusikat

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.