Rohkema info nägemiseks:

PUHTA TOIDU SAATKOND OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 634; jälgijaid - 1. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta PUHTA TOIDU SAATKOND kohta arvamuslugu!"

PUHTA TOIDU SAATKOND OÜ hetkeolukord

Juba 634 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Puhta Toidu Saatkond on toitlustust pakkuv ettevõte, mis sai loodud 26. aprillil 2021.aastal.

Meil töötab ca 7 töötajat, kes pakuvad klientidele kvaliteetseid ja maitsvaid toite ning teenindust. 2022. aasta oli meie jaoks edukas. Hoolimata teise poolaasta inflatsioonist suutsime teenida kasumit 67 172 eurot. Juhatuse hinnangul oleme saavutanud eesmärgid ning oleme saavutanud rahuldava tulemuse. Selle saavutamiseks parandasime oma toiduainete käitlust, et vältida ülejääke ja raiskamist. Samuti tegime koostööd mitmete tarnijatega, et saada paremat hinda ja kvaliteetsemat toorainet. Tarnijate valikul pidasime silmas ka nende vastutustundlikku tegevust ning toodete päritolu. Koostöö tarnijatega aitas meil saavutada paremaid tulemusi ja kulusid kontrolli all hoida.

Parandasime ka oma teeninduskvaliteeti, et suurendada klientide rahulolu ja tagasisidet. Koolitasime oma töötajaid teeninduskultuuris ning tagasime, et klientide erisoovid saavad täidetud. Meie pidev tähelepanu klientide vajadustele ja soovidele on aidanud meil säilitada püsiklientide lojaalsust ja saada uusi kliente.

Ootused 2023. aastaks: Ootame, et 2023. aasta tuleb veelgi edukam. Kavatseme jätkata koostööd tarnijatega, et tagada kvaliteetse tooraine saadavus ning hinnad jääksid mõistlikkuse piiresse. Plaanime laiendada oma menüüd, et pakkuda klientidele rohkem valikuid. Samuti jätkame teeninduskvaliteedi parandamist, et tagada klientide rahulolu ja lojaalsus. Meie eesmärk on saada üheks parimaks toitlustusettevõtteks oma piirkonnas ning jätkata kasvamist ning edukust ka tulevikus.

PUHTA TOIDU SAATKOND OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.