Rohkema info nägemiseks:

AEM TRUCKS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 333; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta AEM TRUCKS OÜ kohta arvamuslugu!"

AEM TRUCKS OÜ hetkeolukord

Juba 333 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,6 punktiga ja kommenteeritud 12 korda.

Tegevusaruanne 2022

AEM Trucks OÜ on loodud 3. mail 2021.

Põhiliseks tegevusvaldkonnaks on hooldustööd, remonttööd ja elektritööd veokitel ning haagistel. Väikse osa moodustavad samad tööd ka bussidel. Samuti tegeleme kindlustustöödega: Klaaside vahetused, avarii taastusremondid, värvitööd. Selle valdkonna osa tahame tulevikus suurendada.

Aruandeaastal investeerisime diagnostika seadmetesse ja eritööriistadesse. Lähituleviku investeeringud on hetkel peatatud, kuna turul on keeruline olukord.

Veonduse keeruline hetke seis mõjutab ka meid. Kliendid on hinnatundlikumad ja teostavad ainult hädapäraseid remonte/töid.

AEM TRUCKS OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.