Rohkema info nägemiseks:

PERKOL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie valikus on vaid parimate brändide tooted. Leiad vajalikku nii hobusele kui ka ratsanikule. Tarnimine võtab vaid 2-3 päeva ja on üle 50€ tellimustele tasuta!

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast Alogosse - sinu usaldusväärne ratsa, hobu ja tallivarustuse e-poodi! Oleme siin selleks, et pakkuda sulle parimat kvaliteeti ja suurepärast ostukogemust. Miks meid valida? Siin on mõned põhjused, miks me oleme sinu parim valik.

Me teame, kui oluline on saada oma tellitud tooted kiiresti ja turvaliselt. Seepärast garanteerime, et kõik laos olevad tooted tarnitakse sulle vaid 1-2 päevaga. See tähendab, et saad oma ostetud varustuse ja lemmikloomatooted kätte just siis, kui neid kõige enam vajad.

Me armastame preemiaid ja soodustusi sama palju kui sina! Kui teed ostu vähemalt 50€ eest, on transport sulle täiesti tasuta. See tähendab, et saad mitte ainult kvaliteetseid tooteid, vaid ka säästa raha tarnekuludelt. See on meie viis näidata, kui palju me hoolime meie klientidest.

Meie tootevalikusse kuuluvad ainult parimad brändid, mis on tuntud oma kvaliteedi ja vastupidavuse poolest. Waldhausen, Kavalkade, Lucky Horse, Marjoman, Kieffer, Tittani, ELT ja Excellent - need on vaid mõned brändid, mida me uhkusega pakume. Nii saad olla kindel, et ostad ainult parimat oma hobustele, lemmikloomadele ja endale.

Olenemata sellest, kas oled hobuseomanik, loomaarmastaja või mõlemat, leiad meie e-poest kõik vajaliku. Meie lai valik hõlmab ratsavarustust, tallivarustust, hobusehooldustooted, kassidele ja koertele mõeldud tooteid ning palju muud. Meie eesmärk on pakkuda sulle kõike, mida su lemmikud vajavad, ühest kohast ja parima hinnaga.

Alogo on rohkem kui lihtsalt e-pood - me oleme sinu usaldusväärne partner, kes mõistab sinu vajadusi ja soove. Olgu sul vaja uut sadulat, kvaliteetset hobuseriista või lihtsalt mõnda mänguasja oma neljajalgsetele sõpradele - siit leiad kindlasti!

e-pood

PERKOL OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kersti P.

Suurepärane koht, kust osta ratsavarustust. Toodete hinnad on madalad ja kvaliteet kõrge.

- Madis K.

Kõige lihtsam, kiirem ja mugavam viis hobuste varustuse ostmiseks. Valik on suur ja kvaliteet hea.

- Maret R.

Tellimuste kohaletoomine oli kiire!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Ratsutamine - kogemus, mis ühendab meid hobuste maailmaga

Ratsutamine - see on oskus, kirg ja elustiil, mis on üleni pühendatud suurepärastele olenditele, keda me armastame ja austame: hobustele. See on teekond, mis viib meid läbi kaunite maastike, ühendab meid loodusega ning loob sügava sideme meie neljajalgsete sõpradega. Ratsutamine on mitte ainult sport, vaid ka teraapia, vabaduse tunne ja võimalus ennast avastada. Kui oled kirglik ratsutaja või alles alustamas oma ratsutamise teekonda, siis loe edasi, sest see artikkel on sulle! Ratsutamine on rohkem kui lihtsalt istumine hobuse seljas. See on sügav suhe, mis nõuab vastastikust usaldust ja

Dropdown

kõik artiklid

Hobuse eest hoolitsemine: rohkem kui lihtsalt sööt ja harjamine

Hobune - need võimsad ja graatsilised olendid, kelle ilu ja jõud on inspireerinud inimesi sajandeid. Hobune ei ole lihtsalt lemmikloom, vaid ka sõber, kaaslane
ssb.ee
Hobune - need võimsad ja graatsilised olendid, kelle ilu ja jõud on inspireerinud inimesi sajandeid. Hobune ei ole lihtsalt lemmikloom, vaid ka sõber, kaaslane ja usaldusväärne kaaslane. Nende hooldamine ei ole lihtsalt kohustus, vaid see on suhe, mis nõuab pühendumust, kannatlikkust ja armastust. Hobuse eest hoolitsemine on kunst, kus igapäevane töö ja südame soojus saavad kokku. Hobuse eest hoolitsemine on palju enamat kui ainult söögi etteandmine ja harjamine. See on vastutus tema tervise, õnne ja heaolu eest. See hõlmab regulaarset veterinaar- ja hambaarsti kontrolli, õige toitumise

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.