Rohkema info nägemiseks:

READ PUBLISHING OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 29; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta READ PUBLISHING OÜ kohta arvamuslugu!"

READ PUBLISHING OÜ hetkeolukord

Juba 29 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Read Kirjastus (Read Publishing OÜ) on 2021. aastal asutatud Eesti jazz- ja rütmimuusika nootidele ning muule muusikaalasele kirjandusele spetsialiseeruv kirjastus. Kirjastuse eesmärk on teha kaasaegset jazzmuusikat paremini kättesaadavaks nii õppuritele, õpetajatele, muusikahuvilistele kui muusikutele endale, andes välja noote nii kogumike kui üksikeksemplaridena. Samuti on tulevikus soov anda välja ka õppe- kui muid erialaseid teoseid.

2022. aastal ilmus kirjastuse teine väljaanne "Laulud ja lood" mis koondab endasse valiku Jaak Sooääre loomingust. Autori 50. juubeli puhul ilmunud kogumiku on kokku kogutud 30 eri aegadel kirjutatud laulu ja instrumentaalpala. Kogumikus olevad 30 lugu tutvustavad Jaak Sooääre erinevate ansamblite repertuaari, mis hõlmab muusikat erinevates stiilidest jazzist folgi ja rockini. Muuhulgas on esindatud lood ansamblite Eesti

Keeled, Juhan, Tuule Kann-Jaak Sooäär, Sooäär/Yaralyan/Ounaskari, Heavy Beauty, Sooäär-Vaigla-Ruben jt repertuaarist.

Kogumiku levitatakse Read Kirjastuse e-poes (www.readkirjastus.ee) ning suuremates raamatupoodides.

READ PUBLISHING OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.