Rohkema info nägemiseks:

RÕÕM EHITUS OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme mitmekülgsete ehitusviimistlustöödega, pakkudes kvaliteetseid teenuseid sise- ja välisviimistluse, fassaaditööde, põrandakatete paigaldamise, sisekujunduse ning terrasside ja rõdupiirete paigaldamise valdkonnas.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Meie meeskond koosneb kogenud ja pühendunud professionaalidest, kes on valmis teie unikaalsetesse ehitus- ja viimistlusprojektidesse panustama oma oskuste ning loovusega.

Unustage igavad ruumid ja astuge sisse maailma, kus teie interjöör kajastab teie isikupära ning on vastupidav ja kaunis. Meie siseviimistlusteenused hõlmavad põrandatöid, mis tagavad teie jalgade all kvaliteedi ja mugavuse. Seinatööd muudavad teie seinad tõeliseks kunstiteoseks, mis peegeldab teie stiili. Lisaks pakume akende ja uste paigaldamise teenust, mis lisab ruumile turvalisust ja esteetilist väärtust.

Meie ettevõte teab, et hoone välimus on oluline, ja meie eesmärk on muuta teie ehitised pilkupüüdvaks. Fassaaditööd on meie kirg, ja meie fassaadiekspertide käe all saavad teie ehitised uue hingamise. Värvimistööd annavad värskema ilme ning lisaks teostame ka ehitustöid, mis võimaldavad teil oma ehitisi vastavalt vajadustele kohandada. Soojustus hoiab teie hoone temperatuuri mugavana ja vähendab energiakulusid.

Fassaaditööd on kunst, mis muudab hoone täiesti uueks. Meie krohvitööd ja värvimistööd pakuvad laia valikut stiilivõimalusi. Aknalauad, mida me pakume, on mitte ainult praktilised, vaid ka ilusad ning vastupidavad. Fassaadiplaatide paigaldamine on meie meeskonna kirg ning me loome teie hoonele unikaalse välimuse.

Kui soovite oma kodu või äripinna välimust ja funktsionaalsust täiustada, siis võtke meiega ühendust.

Kontakt:

roomehitus@gmail.com
+372 5620 3512

RÕÕM EHITUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kati P.

Suurepärane töö siseviimistlusega! Meie seinad ja põrandad näevad välja laitmatud.

Aitäh!

- Mart V.

Väga professionaalne välisviimistlus. Fassaad näeb nüüd välja nagu täiesti uus!

- Andres R.

Värvimistöö oli super!

Meie kodu on nüüd täpselt selline, nagu oleme alati soovinud.

Suur tänu meeskonnale!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Fassaadi renoveerimine: Kuidas anda hoonele uus ilme ja lisaväärtus

Fassaad on hoone välisilme visiitkaart, mis mängib olulist rolli nii esteetiliselt kui ka praktiliselt. Aja jooksul võivad ilmastikutingimused, vananemine või muud tegurid mõjutada fassaadi seisukorda ning vajada renoveerimist. Fassaadi renoveerimine on suurepärane võimalus anda hoonele uus ilme ja samal ajal suurendada selle väärtust. Fassaadi renoveerimise protsess hõlmab mitmeid olulisi samme. Esiteks tuleb hinnata hoone praegust seisundit ja välja selgitada renoveerimise ulatus. Seejärel tuleks valida sobivad viimistlusmaterjalid ja -tehnikad, võttes arvesse hoone stiili, ümbruskonna ja

Dropdown

kõik artiklid

Siseviimistlus: Kuidas luua unikaalset ja hubast kodu

Siseviimistlus on oluline osa kodu kujundamisest, mis võimaldab luua unikaalse ja hubase atmosfääri. Olgu tegemist uue kodu ehitamise või olemasoleva renoveerim
ssb.ee
Siseviimistlus on oluline osa kodu kujundamisest, mis võimaldab luua unikaalse ja hubase atmosfääri. Olgu tegemist uue kodu ehitamise või olemasoleva renoveerimisega, siseviimistlusmaterjalide, värvide ja tekstuuride valikul on suur mõju ruumi üldisele välimusele ja tundele. Unikaalse ja hubase kodu loomiseks on oluline kaaluda erinevaid aspekte siseviimistluses. Üks oluline tegur on värvide valik. Erinevad värvid mõjutavad meie meeleolu ja loovad erinevaid atmosfääre. Soojad toonid nagu beež, kuldne või pastelsed toonid loovad rahuliku ja hubase õhkkonna, samas kui erksad värvid nagu punane

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.