Rohkema info nägemiseks:

WEDIA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 431; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta WEDIA OÜ kohta arvamuslugu!"

WEDIA OÜ hetkeolukord

Juba 431 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Wedia OÜ on registreeritud 26.05.2021. aastal ja tegeleb reklaamfilmide, muusikavideote, sotsiaalmeedia sisu ja ürituste järelvideote tootmisega. 2023 sügisel on tehtud ka osakapitali sissekanne 2500 eurot. Osaühingut juhib Kirill Volkov, kes töötab firmas ka filmiprodutsendina töölepingu alusel. Lisaks töötab ettevõttes veel 1 inimene töövõtulepingute alusel, vajadusel sõlmitakse ühekordseteks töödeks veel töövõtulepinguid.

Wedia OÜ lõpetas 2023. aasta kasumiga 3042 eurot osutades filmitootmise teenuseid.

Viimase majandusaasta tähtsamad näitarvud (eur)

Varad kokku 21285

Aruandeaasta tulem 3042

Tulu ettevõtlusest 134451

Tööjõukulud 27422

Aruandeaastal oli palgalisi töötajaid keskmiselt 1.

2023. aasta jooksul ei ole Wedia OÜ juhatuse esimees saanud ühtegi soodustust.

Aruandeaasta on olnud ettevõtte jaoks edukas: esimeses kvartalis tootsime suuremat reklaamfilmi koostöös LHV Pank AS-ga, mis osutus väga edukaks ja tekitas huvi tootmisfirma vastu Eesti turundusmaastikul. Tänu sellele õnnestus meil kasvatada oma müügitulu ning teha aasta jooksul koostööd uute reklaamiklientidega. Tööde portfoolio transformeerus väikestest sotsiaalmeedia ja sisekommunikatsioonide klippidest suurtesse telereklaamidesse ja imagoklippidesse.

Muusikavideote tootmist oli 2023. aastal reklaamfilmide fookuse tõttu ettevõttel vähem - tehtud sai ainult 2 videot, millest üks oli Soome artistile ja Soome turule suunatud.

Laiendasime ka koostööpartnerite võrgustikku. Meie eesmärk on olla tootmisfirmana mitmekülgne ning pakkuda klientidele loovlahendusi ja -meeskondi, mis vastavad nende püstitatud eesmärkidele, seetõttu töötame hästi erinevate režissööride, operaatorite ning teiste loovisikute ja ettevõtetega. Võtsime ka järgmise aasta eesmärgiks kasvatada koostööpartnerite võrgustikku, kaasates eelkõige nooremaid tegijaid ja ettevõtteid.

2024. aastal on ettevõttel plaanis lisaks müügitulu, kasumi ja tellimustööde arvu tõstmisele tegeleda rohkem loovprojektidega ning leida neile ka rahastust. Eesmärk on arendada rohkem filmiprojekte ning osaleda nendega riiklike fondide taotlusvoorudes. Lisaks on plaanis panustada Eesti filmi- ja turundusvaldkonda, osaledes konkursitel, festivalidel ja teistel valdkondadega seotud üritustel.

WEDIA OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.