Rohkema info nägemiseks:

GNK SOLUTIONS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme ehitusettevõte, mis pakub professionaalset teenust mitmes valdkonnas, sealhulgas fassaadi-, terrassi-, kipsi- ja põrandatöödes ning puitkonstruktsioonide ehitamises ja paigaldamises.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Otsides professionaalset ja usaldusväärset ehituspartnerit Harjumaal, võib GNK Solutions OÜ olla teie ideaalne valik. Meie ettevõte on spetsialiseerunud mitmekülgsetele ehitusteenustele, mis hõlmavad fassaadi-, terrassi-, kipsi- ja põrandatöid ning erinevate puitkonstruktsioonide ehitamist ja paigaldamist. Olgu tegemist korteriremondiga või suuremahulise ehitusprojektiga, meie kogenud meeskond tagab alati kõrgeima kvaliteediga töö tulemuse.

Mis teeb meid eriliseks, on meie pühendumus detailidele ja klientide rahulolule. Meie eesmärk on mitte ainult täita klientide ootusi, vaid ületada neid igal võimalusel. Oleme veendunud, et kvaliteetne ehitustöö peegeldab meie professionaalset suhtumist ja meie pikaajaline kogemus ehitusvaldkonnas tagab projekti sujuva ja eduka kulgemise.

Oleme uhked oma meeskonna oskuste ja professionaalsuse üle ning meie pühendumine tipptasemele muudab meid usaldusväärseks partneriks igas ehitusprojektis. GNK Solutions OÜ-l on hea meel pakkuda kohandatud lahendusi vastavalt klientide vajadustele, olgu tegemist siis väikese remonditöö või suuremahulise ehitusprojektiga.

Kui otsite usaldusväärset ja kvaliteetset ehituspartnerit Harjumaal, võtke meiega ühendust juba täna ja leiame koos parima lahenduse teie projektile. Teie rahulolu on meie jaoks prioriteet ning meil on hea meel olla teie usaldusväärne partner ehitustöödes.

uuri lisaks

GNK SOLUTIONS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mart

Oleme äärmiselt rahul terrassiehituse kvaliteediga.

- Anna

Meie korteri remont sujus suurepäraselt tänu GNK Solutions professionaalsele meeskonnale.

- Taivo

Meie korteri remont sujus suurepäraselt tänu GNK Solutions professionaalsele meeskonnale.

Komposiitmaterjal VS puit: parim valik teie kodule

Koduehituses valitud materjalid on teie kodu pikaealisuse, esteetika ja üldise väärtuse aluseks. Õigete materjalide valimine on hädavajalik, et tagada kodu vastupidavus ajaproovile ja elementidele, samal ajal kui see on kooskõlas teie isiklike väärtuste ja stiilieelistustega. Komposiitmaterjalide ja puidu vahelises debatis koduehituseks pakub igaüks ainulaadseid eeliseid ja kaalutlusi. Puit on olnud traditsiooniline lemmik oma loomuliku ilu ja klassikalise veetluse tõttu, samas kui komposiitmaterjalid on kerkinud esile kui kaasaegne alternatiiv, mis on tuntud oma vastupidavuse ja madala

Dropdown

kõik artiklid

Puidust fassaadide kunst: esteetika ja funktsionaalsus

Puidust fassaadid, hoonete välimised katted, mis on valmistatud puidust, on olnud arhitektuuris sajandeid olulised. Alates Alpide traditsioonilistest šaleedest
ssb.ee
Puidust fassaadid, hoonete välimised katted, mis on valmistatud puidust, on olnud arhitektuuris sajandeid olulised. Alates Alpide traditsioonilistest šaleedest kuni 20. sajandi modernistlike imedeni on puit tõestanud oma mitmekülgsust ja püsivat atraktiivsust. Puit pole mitte ainult esteetiliselt meeldiv; see pakub ka suurepäraseid soojusomadusi, on taastuv ja selle süsinikujalajälg on paljude teiste ehitusmaterjalidega võrreldes väiksem. Selle loomulik tekstuur ja viimistlusvõimaluste mitmekesisus võimaldavad palju kujundusvõimalusi. Puidust fassaadide kujundamise kaalutlused Õige

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.