Rohkema info nägemiseks:

M2 EHITUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1477; jälgijaid - 4. Arvustusi - 3; Artikleid 4+ "Kirjuta M2 EHITUS OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

M2 EHITUS OÜ-s usume, et iga kauni ruumi alus saab alguse põrandast. Meie missiooniks on spetsialiseeruda põrandate paigaldamisele, seinakatetele ja terviklikele siseviimistlustöödele, mis mitte ainult ei vasta teie esteetilistele ootustele, vaid ületavad neid. Kirg täiuslikkuse poole ja pühendumus suurepärasele kvaliteedile võimaldavad meil teie visiooni ellu viia, luues keskkondi, mis on nii hämmastavad kui ka jätkusuutlikud.

Meie oskused põrandate paigaldamisel tagavad, et iga laud, plaat või vaip paigaldatakse täpsusega, muutes iga ruumi tunde kutsuvaks ja stiilseks. Meie valik põranda- ja seinakatteid on hoolikalt valitud, et rahuldada erinevaid maitseid ja disainivajadusi, tagades, et teie kinnisvara peegeldab teie isiklikku stiili või brändi identiteeti.

Kui on tegemist seinakatete paigaldamisega, töötavad meie osavad spetsialistid hoolikalt, et lisada teie seintele iseloomu ja sügavust. Mõistame, et seinad ei ole lihtsalt vaheseinad, vaid lõuendid, mis peegeldavad teie lugu. Meie ehitustöö ei seisne ainult struktuuride püstitamises; see on kogemuste loomine, mis resoneerib nendega, kes hõivavad poolt meie täiustatud ruume.

Meie hoonete siseviimistlustööd on viimane puudutus, mis toob kokku kõik disainielemendid, luues kooskõlalise ja harmoonilise keskkonna. Esialgsest kontseptsioonist kuni lõpliku teostuseni on meie meeskond pühendunud sisearhitektuuri ja viimistlustööde pakkumisele, mis on midagi enamat kui erakordne.

Meie juhtpõhimõttega 'Tõstke oma ruum uuele tasemele!' ei muuda me lihtsalt ruume; me tõstame neid uute ilu ja funktsionaalsuse kõrgusteni. Olgu tegemist elamu- või äriprojektiga, M2 EHITUS OÜ on teie usaldusväärne partner ruumide loomisel, mis on esteetiliselt meeldivad ja samas kvaliteetse käsitöö tunnistajad.

Liituge meiega teekonnal, et muuta teie ruum meistriteoseks. Võtke ühendust M2 EHITUS OÜ-ga juba täna ja astuge esimene samm kõrgendatud elamuskogemuse suunas.

Kontakt:

M2 EHITUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Priit

Täpne ja kiire põrandapaigaldus, jäin tulemusega väga rahule.

- Ene

M2 EHITUS osutus usaldusväärseks partneriks remonditöödes, soovitan soojalt.

- Toomas

Professionaalne suhtumine ja tähelepanelik teenindus kogu projekti vältel.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kuidas muudavad ruumi seinakatted?

Seinakatted on olnud inimelamute lahutamatu osa juba aegade algusest, arenedes lihtsatest loomanahkadest ja kootud kangastest tänaste keerukate materjalide ja disainideni. See evolutsioon peegeldab mitte ainult tehnoloogilisi edusamme, vaid ka sajandite jooksul muutuvaid maitseid ja kultuurilisi mõjusid. Seinakatted teevad rohkem kui lihtsalt kaunistavad ruumi; need võivad muuta ruumi suuruse tajumist, parandada selle akustilisi omadusi ja isegi mõjutada meeleolu ja atmosfääri. Õige seinakate võib muuta tavalise ruumi märkimisväärseks kohaks, mis peegeldab isiklikku stiili ja keerukust.

Dropdown

kõik artiklid

Oma ruumi maksimeerimine nutika siseviimistlusega

Siseviimistlus on ehitus- ja renoveerimisprotsessi viimane etapp, hõlmates kõike alates põrandate ja seadmete paigaldamisest kuni seinte värvimise ja dekoratiiv
ssb.ee
Siseviimistlus on ehitus- ja renoveerimisprotsessi viimane etapp, hõlmates kõike alates põrandate ja seadmete paigaldamisest kuni seinte värvimise ja dekoratiivelementide paigutamiseni. See on faas, kus ruum muutub tõeliselt omaks, peegeldades teie isiklikku stiili ja funktsionaalseid vajadusi. Nutikas sisekujundus on enamat kui esteetika; see on keskkondade loomine, mis on nii ilusad kui ka funktsionaalsed. Linnade ja eeslinnade eluruumid muutuvad üha kompaktsemaks, mistõttu on ruumi intelligentne kasutamine ülioluline. Nutikas disain võib muuta kitsa ala mugavaks, mitmeotstarbeliseks

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.