Rohkema info nägemiseks:

TÕSTAMAA MEIEREI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 340; jälgijaid - 0. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta TÕSTAMAA MEIEREI OÜ kohta arvamuslugu!"

TÕSTAMAA MEIEREI OÜ hetkeolukord

Juba 340 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Tõstamaa Meierei OÜ asutati mais 2021.

2022.a juuniks ehitati välja viis uut hotellituba, saun ja seminariruum, rajati puuduolevad kommunikatsioonid ning korrastati park ning jalgteed.

Koguinvesteering ehitusse äritegevuse laienduseks oli 78.554 eurot.

Hotelli suvehooaeg kestis maist-oktoobrini. Lisaks individuaalturistidele alustati ettevõtete ja asutuste gruppide vastu võtmist. Muuhulgas soetati kasutatud 19-kohaline minibuss gruppidele ümbruskonnas päevaste väljasõitude korraldamiseks. Mais avati hooajaline restoran Meierei Resto, mille kontseptsiooni aluseks sai kvaliteetne kohalik tooraine ja maja juustutootmise ajalugu. Restoran võeti hästi vastu, see tekitas lisaväärtust hotelli klientidele ning sai populaarseks ka kohalike Pärnumaa inimeste hulgas. Aasta lõpus saavutas Meierei Resto restoranide giidi White

Guide 2023 soovituse, mis on märkimisväärne tulemus suvehooaja söögikohale. Alaliselt tööle võetud 1 töötaja (kokk) võimaldab gruppide toitlustusi ning eriüritusi korraldada aastaringselt.

Tänu investeeringutele hotelli laiendusse ning edukal käivitatud restoranile kasvatas ettevõte käivet 2021.a 7 kuuga 22.528 eurolt 2022.aastal 153.311 euroni.

OÜ Tõstamaa Meierei 2022.aasta kasum oli 33.772 eurot.

Lähtuvalt aasta lõpus tekkinud turbulentsest majandusolukorrast, sealhulgas Ukraina sõjast ja energiakriisist tekkinud hüperinflatsioonist ning sellega seoses tarbijate kindlustunde langemisest 2023.aastaks suuremahulisi lisainvesteeringuid ettevõtte laienduseks ei kavanda. Jätkatakse restorani kontseptsiooni täiustamist, panustatakse hotelli- ja restorani teenindusstandardi arendamisse ja brändile tuntuse tõstmisesse.

Anne-Liis Ostov

OÜ Tõstamaa Meierei juhatuse liige

TÕSTAMAA MEIEREI OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.