Rohkema info nägemiseks:

NDECOR OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
NDECOR OÜ on Eesti juhtiv sisustus- ja mööblipood, mis pakub huvitavaid disainmööbli ja aksessuaare, lisaks ka sisekujundusteenust.
Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari K.

DecorN'i kliendina olen olnud alati rahul nende toodetega ja teenindusega. Mööbli ostsin meie elutuppa ja magamistuppa. Kõik tooted olid kvaliteetsed ja vastasid meie ootustele. Suurepärane teenindus ja kvaliteet!

- Hannes M.

Olen ülimalt rahul NDECOR OÜ teenustega. Tellisin meie kontorisse kirjutuslaua ja diivanilaua. Suurepärane valik ja väga hea hinna ja kvaliteedi suhe.

- Kertu P.

Nende mööbli kvaliteet on alati olnud väga hea. Viimati tellisin meie magamistuppa voodi ja sellega olen siiani väga rahul!

DECOR N: Millega me tegeleme?

Kodu - see on isiklik paik, kus igas nurgas on killuke sind, väljendadea su isikupära ja stiili. NDECOR OÜ pakub ainulaadset võimalust luua hubane ja stiilne keskkond, kus sisekujundus, mööbel ja valgustus moodustavad harmoonilise terviku. Sisekujundus on kunst, mis võimaldab teil luua ruume, mis peegeldavad teie sisemist maailma. DECOR N meeskond koosneb meisterdisaineritest, kes on valmis teie unikaalsed visioonid reaalsuseks muutma. Olgu see siis modernne minimalism või boheemlaslik rikkalikkus, meie disainerid loovad interjööre, mis kõnelevad teie lugu. Mööbel on kodu hingepeegel. Meie

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas luua oma unistuste kodu?

Kodu - see on paik, kus me veedame suurema osa oma ajast, luues mälestusi ja jagades intiimseid hetki. Kuid kodu on palju rohkem kui lihtsalt seinad ja mööbel.
ssb.ee
Kodu - see on paik, kus me veedame suurema osa oma ajast, luues mälestusi ja jagades intiimseid hetki. Kuid kodu on palju rohkem kui lihtsalt seinad ja mööbel. See on teie isiklik varjupaik, kus peegeldub teie ainulaadne isiksus, elustiil ning unikaalsed eelistused. NDECOR OÜ mõistab, et teie kodu on palju enamat kui pelgalt füüsiline ruum - see on koht teie isikupära ja stiili väljenduseks. Kuid kuidas luua ruum, kus iga ruutmeeter saab olla osa teie loost, rääkides visuaalselt ja emotsionaalselt sellest, kes te olete? Meie disainerid on pühendunud sellele, et aidata teil luua unikaalne ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.