Rohkema info nägemiseks:

A-DIAGNOSTIK OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme autode elektrooniliste süsteemide ja lisavarustuse kvaliteetse paigaldusega, pakkudes samal ajal tõhusaid diagnostika- ja elektritöölahendusi, et tagada sõidukite tõrgeteta toimimine.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie kogenud meeskond omab sügavat ekspertiisi autode elektrooniliste süsteemide valdkonnas. Kasutades kaasaegset diagnostikatehnoloogiat ja kõrgkvaliteetseid materjale, oleme valmis lahendama erinevaid tehnilisi probleeme ja täitma klientide erisoove.

A-DIAGNOSTIK OÜ on Eesti juhtiv ettevõte, mis on spetsialiseerunud autode elektrooniliste süsteemide diagnostikale, lisavarustuse paigaldusele ning mitmesugustele autoteenustele. Meie ettevõte on pühendunud sellele, et pakkuda kvaliteetseid lahendusi ja usaldusväärset abi kõigis teie sõidukiga seotud vajadustes.

A-DIAGNOSTIK OÜ lähtub oma tegevuses põhimõttest, et klientide rahulolu on kõige olulisem. Meie eesmärk on pakkuda teile terviklikke ja muretuid lahendusi, mis vastavad täpselt teie vajadustele. Oleme uhked oma pikaajalise kogemuse ja silmapaistva teeninduse üle, mis on viinud püsivate ja rahulolevate klientideni.

Meie ettevõte panustab pidevalt kvaliteeti ja usaldusväärsust. Meie teenused on kõrgelt hinnatud tänu nende efektiivsusele ja tõhususele. Teie sõiduki elektrooniliste süsteemide tõrgeteta toimimine ning lisavarustuse paigaldus tehakse professionaalselt ja hoolikalt.

A-DIAGNOSTIK OÜ väärtustab koostööd ja püüab alati pakkuda uuenduslikke ja praktilisi lahendusi, mis vastavad muutuvatele nõudmistele autotööstuses. Oleme valmis teid aitama teie autoga seotud väljakutsete lahendamisel ning tagama, et teie sõiduk vastaks täpselt teie ootustele.

Kui otsite kvaliteetseid autoteenuseid ja usaldusväärset partnerit, pöörduge A-DIAGNOSTIK OÜ poole. Võtke meiega ühendust telefoni või e-posti teel, et arutada teie vajadusi ja leida parimad lahendused teie sõiduki jaoks.

Broneeri aeg oma sõidukile juba täna!

info@a-diagnostik.ee
Aivo.Aasmae@gmail.com
+372 5804 0071

A-DIAGNOSTIK OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kaspar R.

Kiire ja professionaalne teenindus. Olen väga rahul!

- Martin T.

Suurepärane töö elektritöödega. Soovitan!

- Priit L.

A-DIAGNOSTIK OÜ muutis minu auto jõudlust märgatavalt paremaks. Tänan.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Sõiduki ajud - lahendused tõrgeteta sõiduelamuseks

Kaasaegsed sõidukid on täis keerulisi elektroonilisi süsteeme ja juhtimisandeid, mis tagavad nende tõrgeteta toimimise. Kuid mis juhtub, kui midagi läheb valesti või kui soovite oma sõidukit täiustada? Selles artiklis uurime, kuidas sõiduki elektrooniliste ajude lahendused võivad tagada teile tõrgeteta sõiduelamuse ja kuidas need aitavad tuvastada ja lahendada elektroonikaprobleeme. Teie sõiduki elektroonilised ajud, tuntud ka kui juhtseadmed või ECU-d (Engine Control Unit), toimivad nagu sõiduki aju. Need kontrollivad kõike alates mootori jõudlusest ja kütuse sissepritsimisest kuni

Dropdown

kõik artiklid

Veokonksu paigaldus - lisavarustus, mis muudab teie sõiduki mitmekülgsemaks

Kui te mõtlete lisavarustusele, mis muudab teie sõiduki mitmekülgsemaks ja suurendab selle funktsionaalsust, siis veokonksu paigaldus võib olla just see, mida o
ssb.ee
Kui te mõtlete lisavarustusele, mis muudab teie sõiduki mitmekülgsemaks ja suurendab selle funktsionaalsust, siis veokonksu paigaldus võib olla just see, mida otsite. See praktiline lisavarustus ei piirdu ainult haagiste vedamisega - see avab ukse paljudele võimalustele, mis muudavad teie sõiduelamuse oluliselt rikkalikumaks. Üks kõige ilmsem kasutusala veokonksule on haagiste vedamine. See võib hõlmata kõike alates reisikärudest ja paatidest kuni haagistega, mis kannavad rasket ehitustehnikat. Veokonks võimaldab teil oma sõidukit kasutada transpordivahendina erinevate esemete jaoks, mis

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.