Rohkema info nägemiseks:

SIMETECH OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme kvaliteetsete hooneautomaatika lahenduste pakkumisega, seadmete müügi ning nõustamisega.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

OÜ Simetech on juhtiv ettevõte, mis spetsialiseerub tehnosüsteemide ja hooneautomaatika komponentide projektimüügile. Oleme teie usaldusväärne partner, kes aitab teil leida ja dimensioneerida sobivad tooted vastavalt teie projektidele. Meie eesmärk on tagada teile maksimaalne kasutusmugavus, juhtimistäpsus ja energiatõhusus.

Meie laias valikus leiate mitmekülgse valiku ventiile ja täiturmehhanisme, mis tagavad ülima kasutusmugavuse. Lisaks pakume kasulikke tööriistu ja omame ulatuslikke teadmisi, mis aitavad teid projekti igas etapis. Valikus on ka palju erinevaid Siemens termostaate, alustades lihtsatest lokaalsetest mehaanilistest ja digitaalsetest ruumitermostaatidest kuni suure funktsionaalsusega termostaatideni, mis integreeruvad sujuvalt hooneautomaatika süsteemidesse.

Pakume laia valikut elektri-, soojuse ja veearvesteid erinevate suhtlusprotokollidega variantidena, mis võimaldavad liidestamist hooneautomaatikaga. Meie valikus on ka kvaliteetsed autolaadijad, mis vastavad kõrgeimatele standarditele ja tagavad kiire laadimise teie sõidukitele.

Pakume professionaalset nõustamist ja konsultatsiooni juba hoone kavandamise varases faasis, et tagada teie projektile parimad lahendused. Meie eksperdid aitavad teil valida õigeid seadmeid ja pakuvad asenduste lahendusi vastavalt teie projekti eripärale. Hoiame mitmeid olulisi tooteid laoseisus, et pakkuda kiiret tarne Teie projektidele. Ülejäänud tooted saame tellida kiirelt Euroopa partnerladudest.

Kui soovite rohkem teavet meie toodete ja teenuste kohta või vajate professionaalset nõu, ärge kartke meiega ühendust võtta. Oleme siin, et olla teie usaldusväärne partner ja aidata teil saavutada oma projektides suurepäraseid tulemusi!

Võta julgelt ühendust ja leiame koos parima lahenduse teie projektile!

KONTAKT

SIMETECH OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Tiina E.

Olen väga rahul ostukogemusega.

- Marko S.

Kiire ja professionaalne teenindus. Leidsin siit just selle, mida vajasin.

- Priit R.

Tänan teid kiire kohaletoimetamise eest.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

SIMETECH OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Simetech põhitegevusteks aruandeaastal oli elektrimaterjalide, -tarvikute ja -seadmete hulgimüük. Müügitulu oli 209 224 eurot, mille juures saadi kasumit 10 959 eurot. Järgmisel aastal on plaanis jääda võimaluse korral samade tegevusalade juurde. Aruandeaastal olulisi uurimis- ja arenguväljaminekuid ei tehtud ning neid ei planeerita ka järgmiseks aastaks. Juhatus koosneb ühest liikmest, kellele juhatuse liikme tasu makstud ei ole.

Dropdown

kõik artiklid

Hooneautomaatika: Tulevik on nüüd!

Tänapäeva hooneomanikud seisavad silmitsi pidevalt muutuva väljakutsega: kuidas muuta oma hooned mitte ainult mugavamaks, vaid ka energiasäästlikumaks. Õnneks o
ssb.ee
Tänapäeva hooneomanikud seisavad silmitsi pidevalt muutuva väljakutsega: kuidas muuta oma hooned mitte ainult mugavamaks, vaid ka energiasäästlikumaks. Õnneks on vastus nendele väljakutsetele käeulatuses tänu hooneautomaatika innovatsioonile. OÜ Simetech on ettevõte, mis toob teie hoone energiatõhususe uuele tasemele, tuues turule tipptasemel hooneautomaatika lahendused, mis muudavad iga hoone nutikaks ja keskkonnasõbralikuks. Hoone mugavus algab optimaalse sisekliimaga, kus temperatuur ja õhukvaliteet on igas ruumis täpselt reguleeritud vastavalt kasutajate vajadustele. Meie nutikad

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.