Rohkema info nägemiseks:

FOURONE VISUALS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 103; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta FOURONE VISUALS OÜ kohta arvamuslugu!"

FOURONE VISUALS OÜ hetkeolukord

Juba 103 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

FourOne Visuals alustas tegevust 28.06.2021 aastal. Ettevõtte peamiseks tegevusalaks on professionaalsel tasemel fotograafia ja sotsiaalmeedia visuaalide loomise teenused äri- ja erasektorile, EMTAK 41201.

FourOne Visuals jätkas oma tegevust aastal 2022, pakkudes oma klientidele professionaalset fotograafia ja sotsiaalmeedia visuaalide loomise teenuseid. Samuti oleme täiendanud oma teenuste valikut vastavalt klientide vajadustele. Aastal 2022 keskendusime oma teenuste arendamisele ja laiendamisele, võttes arvesse klientide soove ja vajadusi turundustegevuste edukamaks toetamiseks. Investeerisime palju aega ja ressursse turundusmaailma ning õppisime, mida kliendid vajavad ja soovivad ettevõtete edukaks turundamiseks.

Ühe olulise sammu tegime e-teenuste arendamisel, võttes kasutusele uusi tarkvaralisi lahendusi teenuste pakkumisel, et muuta klientide elu mugavamaks. Oleme õppinud ja kasutanud erinevaid tehnoloogiaid, mis on võimaldanud meil efektiivsemalt ja kvaliteetsemalt töötada, tagades kõrge teenindustaseme oma klientidele. Tänu sellele töötasime välja uusi klientide töövooge, et tagada sujuv ja mugav kogemus meie teenuste kasutamisel. Lisaks investeerisime värvihalduse parendamisele, et tagada täpne ja kvaliteetne värvide taasesitus kõigis meie teenustes.

2023 aastal kavatseb FourOne Visuals jätkata oma teenuste arendamist ja laiendamist, järgides klientide soove ja vajadusi. Plaanis on teha uusi investeeringuid valgustehnika ja fototehnika soetamiseks. Lisaks on kavas ettevõtte brändingu uuendamine ja erinevate turundustegevuste läbiviimine, et jõuda lähemale klientidele ning tugevdada oma positsiooni turul.

Samuti jätkame investeerimist teadmistesse ja oskustesse, et olla kursis uusimate trendide ja tehnoloogiatega. Seda nii fotograafia kui ka turundusmaailmas ning kasutada neid teadmisi oma klientide teenindamiseks. Panustame jätkuvalt värvihalduse parendamisse, et tagada klientidele kõrge kvaliteediga visuaalid ja fotod. Lisaks on plaanis jätkata e-teenuste arendamist ja kasutamist, et pakkuda klientidele mugavamat teenindust ja lihtsustada koostööprotsesse.

FourOne Visuals on jätkusuutlik ettevõte, kes väärtustab oma kliente ja austab oma tööd, mida pakkume. Oleme pühendunud oma klientide rahulolu saavutamisele ning usume, et läbi pideva arengu ja uuenduste oleme suutelised pakkuma veelgi paremaid teenuseid ja tulemusi.

FOURONE VISUALS OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.